Du kan være med til at afhjælpe ensomhed - send et lille smil

Artikel af Bente Nielsen

ENSOMHED Tak til Jens Martin Jensen for din fortælling i MJA om den ensomhed som ramte dig. Om få dage er det ét år siden corona forandrede vores hverdag, lukkede DK ned, genåbnede og lukkede igen. Vi er blevet afprøvet om, hvad der betyder noget i det store og i det små. Ældre Sagen i Silkeborg fik på dagen under vores årsmøde 2020 besked om nedlukning, og siden har det sat sit præg på de aktiviteter vi har måttet aflyse.

Vi har forsøgt at bryde ensomheden. Der er f.eks. delt blomster ud til ældre som havde en besøgsven, og vores besøgsvenner har holdt ved, fundet nye forsvarlige måder at ses på.

Men der er også muligheder for borgere som ikke har været med i en aktivitet i Ældre Sagen før. Man kan f.eks. få en telefonven, man kan holde øje med tilbud på vores lokale hjemmeside. Og man kan til enhver tid kontakte os eller tage skridtet og melde sig ind, og blive en del af Ældre Sagens fællesskab.

Vi er klar til så småt at begynde hverdagslivet igen sammen med vores medlemmer. Gåture med Jens starter op fredag den 12. marts kl. 09.30 fra Lunden. Vi arbejder med et nyt program for næste sæson frem til juni 2022, og så venter vi ellers på at få lov til igen at kunne mødes. Venter på vaccinationerne.

Imens efterlever vi nedlukningen og sender et lille forårssmil til venner, bekendte og dem vi møder på vores vej.

 

Sidst opdateret 13.09.2021

 • Bente Margrethe Nielsen

  • Medlem af Koordinationsudvalget
  • Formand i lokalafdelingen
  • Medlem af lokalafdelingens bestyrelse
  • Socialt arbejde generelt
  • Ældrepolitik

  Tlf
  86822291
  Mobil
  40198682
  E-Mail
  FM.Silkeborg.743@aeldresagen.dk