Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Andet

Det er DIG vi har brug for!

UDEN FRIVILLIGE - INTET ÆLDRE SAGEN. For at vores aktiviteter kan gennemføres har vi behov for engagerede mennesker som dig, i forbindelse med afviklingen af musikarrangementer, årsmødet, folkemødedagen, foredrag og møder.

Tilmeldingsfrist 31.12.2023 kl. 11.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Rudersdal

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Typisk eftermiddage.
kl. 12.00 - 17.00

Mødested

Aftales fra gang til gang

Beskrivelse

Ad Hoc Frivllige:

Vores arrangementer kræver ofte, noget praktisk arbejde som eksempelvis opsætning af stole, brygning af kaffe og oprydning. Typisk mødes vi en time før og bliver op til en time efter. Et arrangement vil derudover typisk vare et par timer.

Når vi har brug for hjælp - sender vi en mail til alle på listen, hvor vi beskriver opgaven og vi fortæller også hvem der er ansvarlig for arrangementet. Hvis du har lyst til at være med kan du via et link i mailen tilmelde dig til den arrangementsansvarlige.

Har du lyst til at være med og vil du modtage information om vores arrangementer, tilmelder du dig på "den røde tilmeldingsknap" ovenfor 

Er der noget du er særligt interesseret i, eller andre forhold vi skal være opmærksom på for eksempel "ingen tunge løft" så skriv det i bemærkningsfeltet.