Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Tryghed i hverdagen

Det er sikkert og vist, at de fleste, når de sidder foran Tv’et og hører om, hvordan andre folk har været udsat for tyverier, priser sig lykkelige over, at det ikke er dem eller deres hjem, det er gået ud over, samtidig med at de erkender, at de såmænd lige så godt selv kunne være blevet ofrene!

Men det er der råd for!

Tirsdag den 22. november 2022 kl. 14.00 har Ældre Sagen, Ringsted indbudt forhenværende kriminalbetjent Johnny Winther til at komme i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, 2. sal, Ringsted og fortælle, hvad der i hjemmet og i det offentlige rum kan gøres for, at alle kan være mere trygge i deres hverdag.

Johnny Winther har været ansat i politiet i mere 40 år og har gennem de sidste 20 år beskæftiget sig indgående med forebyggelse af berigelseskriminalitet i form af taske- og lommetyverier, samt hvordan man sikrer sin bolig mod uønsket indtrængen. Han vil således i sit foredrag komme ind på nabohjælp, mærkning, registrering af værdier og forebyggelse af tricktyverier både ude og hjemme, ligesom også emnet hjemmerøverier vil blive berørt.

Billetter kan erhverves på Ældre Sagens kontor i Hyldegården fra torsdag den 3. november kl. 10.00-12.00 ved personligt fremmøde eller på telefon 2036 4462. I sidstnævnte tilfælde betales vis MobilePay.

Ældre Sagen udtaler, at man trygt kan deltage i sikker forvisning om, at der nok skal falde en kage og en kop kaffe af undervejs i foredraget.

 

CO/18.10.22

Sidst opdateret 19.10.2022