Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Operaarangement den 20. februar

En operaaften for ældre, der i regeringens udspil benævnes som sårbare, har nu mulighed for at komme en tur i byen på betryggende vis.

Gratis operaarrangement med spisning for ældre borgere i Ringsted.

Et flertal i Folketinget har besluttet at stimulere oplevelsesindustrien efter Corona epidemien ved at give tilskud til blandt andet Ældre Sagen, som foreningens lokalafdeling i Ringsted gerne benytte sig af til at afholde et arrangement med spisning og optræden af solister, der vil underholde med dejlige melodier fra operaens og operettens verden den 20. februar 2022 kl. 17.30 i restaurant Italy é Italy på torvet i Ringsted. Dørene åbnes kl. 17.00, og arrangementet varer til ca. kl. 20.00.

Det bliver en aften for de personer, der synes, at de i Corona tiden har været alt for meget alene og derfor trænger til at komme ud og få en fællesoplevelse sammen med andre mennesker, eller som måske ikke lige har råd til at spendere skillingerne på den slags arrangementer.

I det hele taget er det et forsøg på at åbne mulighed for, at ældre, der i regeringens udspil benævnes som sårbare, kan komme en tur i byen på betryggende vis.

Man skal således ikke være medlem af Ældre Sagen for at komme i betragtning til en billet!

Ældre Sagen står for uddeling af billetterne, som kan afhentes i foreningens lokaler i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted den 10. februar 2022 kl. 10.00 med udlevering af kø numre fra kl. 9.00. (Max 2 billetter pr. henvendelse! Der gøres opmærksom på, at deltagerantallet er meget begrænset.)

Ældre Sagen ser frem til en festlig aften i godt selskab med lækker mad, hyggelig snak og liflig, musikalsk underholdning.

 

Sidst opdateret 19.10.2022