Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Nyt rejsekoncept i Ældre Sagen Ringsted den 9. februar

Nyt rejsekoncept i Ældre Sagen, Ringsted.

Ældre Sagen, Ringsted har i mange år med stor succes arrangeret busrejser for foreningens medlemmer både til destinationer i Danmark og til fjernere himmelstrøg sydpå, hvilket Ældre Sagen fortsat vil holde fast i.

Men med besøget af Bella Rejser den 9. februar 2022 kl. 14.00 i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted vil en anden mulighed for rejser blive introduceret for medlemmerne.

Bella Rejser, som er 100% dansk, har specialiseret sig i at arrangere færdigpakkede seniorrejser med fly til destinationer som fx Andalusien, Kreta, Madeira og Gardasøen, der er valgt ud fra deres smukke natur, varme klima og en bred vifte af historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser.

Rejsebureauet baserer sig på ideen om, at alder ikke skal stå i vejen for gode oplevelser under sydens sol og tilbyder at arrangere flyrejser med deltagere fra samme kommune, så der er mulighed for at rejse sammen med nogen, man kender, med busafhentning fra centralt opsamlingspunkt i kommunen, hjælp til check in i lufthavnen og egen rejseleder på destinationen,

Der åbnes for tilmelding til det gratis rejseforedrag torsdag den 20. januar 2022  i Ældre Sagens kontor i kontortiden mellem kl. 10.00 og 12.00 på ovennævnte adresse eller ved telefonisk henvendelse på tlf. 20 36 44 62.

Foredraget varetages af Bella Rejser, som også er vært ved arrangementet.

 

CO/10.01.22

Sidst opdateret 19.10.2022