Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Motion

Qi Gong

Vil du væe med til hensyntagende gymnastik?

Lokalafdeling

Ringsted

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

50 kr., pr. sæson.

Hvornår

Alle uger
Torsdag kl. 10:00 - 11:30
Gratis udendørs træning fra ultimo juni md. 2022 (se under beskrivelse) Indendørs træning fra 13. oktober 2022

Tilmelding

Peter C. Parbst, 29 64 78 29, pepa@aeldresagen4100.dk

Mødested

Benløse Hallen, Kantinen, Præstevej 19, Ringsted

Beskrivelse

GRATIS TRÆNING:
Ultimo juni måned 2022 trænes der udendørs i Anlægget bag Pavillonen, Tvær Allé, Ringsted hver torsdag kl. 10.00-11.00, så længe vejret tillader det.


Fra torsdag, den 13. oktober kl. 10.00 starter Qi Gong i Benløse Hallen, Kantinen. 


 


Du er naturligvis velkommen til at kontakte lederen for yderligere information.Det drejer sig om opstarten på den hensyntagende gymnastikform, Qi Gong, hvor træningen tager sit udgangspunkt i hver enkelt deltager på holdet og herfra udvides uden pres. 
I Qi Gong er vægten lagt på en erkendelse af, hvor man selv måtte være i sin udvikling. Her begynder man, og øvelserne gør arbejdet, således at man blidt skubber sine grænser, eller skruer lidt ned, hvis der er behov for dette. Det er således vigtigt, at man mærker efter i kroppen og agerer hensigtsmæssigt på dens signaler.


Mange af øvelserne kan udføres siddende på en stol, så også gangbesværede kan have fordel af at deltage. Man opfordres til at møde op i løstsiddende træningstøj og lette sko som f.eks. ”kinasko”.


Ældre Sagen ser frem til, at mange kunne være interesseret i dette nye tiltag, som underviser Peter C. Parbst har sat i værk.