Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Rejser og ture

Todages tur til Læsø (844)

Vi tager på en herlig todages tur til skønne Læsø.

Lokalafdeling

Randers

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

2745 kr.

Hvornår

Startdato: 24.05.2023 kl. 08.45
Slutdato: 25.05.2023 kl. 18.30

Tilmelding

Nilles rejser på 70216022

Mødested

Over for Rema 1000 i Jernbanegade

Beskrivelse

Vi møder kl. 8:45 skarpt, for vi skal nå en færge. På vores vej til Frederikshavn gør vi et rundstykke-kaffe holdt et hyggeligt sted.


Når vi ankommer til Læsø kører vi direkte til Den gamle Strandgård, hvor vi nyder en sen frokost bestående af æggekage med bacon og smørristet rugbrød lavet af lokale råvarer. Derefter er der kaffe og kage. Herefter bliver vi kørt ud til Vesterø kirke. Efter kirkebesøøget skal vi til frilandsmuseet Lynggården, hvor en lokalguide vil vise os rundt og fortælle om stedet.


Vores indkvartering er lige rundt om hjørnet. Vi indkvarteres på Østergaard Kultur Bed & Breakfast, der ligger i skønne omgivelser. Der er desværre ikke mulighed for at få eneværelse, da hotelkapaciteten på Læsø er lille. Nogle får et værelse/hytte på nabohotellet Nygård 600m derfra.


Om aftenen får vi en kulturmiddag hvor vores vært vil spille og fortælle historier, mens vi spiser vores middag. Drikkevarer er for egen regning.


Efter en dejlig morgenbuffet skal vi på Ø-rundtur. Vores guide vil fortælle om historien, naturen, kulturen, om hummerfiskeriet og ø-livet i det hele taget. Vi får en frokostsandwich med på turen og kan købe drikkevarer i bussen.


Tilmelding til Nilles rejser på 70216022. Hav jeres medlemsnummer til ældresagen klar.