Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Foredrag og møder

"når nøden er størst" - en 21 årig piges tur Australien rundt alene på MC (809) - Udsolgt

Agnes på 25 er født og opvokset i en Nimbus sidevogn, og har fået blyerstatning ind gennem modermælken. Som 20-årig fik hun endelig selv kørekort til motorcykel, og en Nimbus til at lege på. Året efter rejste hun til Australien i et anfald af kedsomhed.

Tilmeldingsfrist 19.02.2023 kl. 11.00
Venteliste

Lokalafdeling

Randers

Hvem

For alle

Pris medlemmer

85 kr.

Pris ikke medlemmer

125 kr.

Hvornår

22.02.2023 kl.14.30-16.30

Mødested

Odinsgade 14A

Beskrivelse

Året efter rejste hun til Australien i et anfald af kedsomhed. Den første overnatning var booket, men ellers intet andet. En uge senere havde hun fået et job som malkepige, og nogle måneder efter var yvere blevet skiftet ud med et motorcykelstyr. Motorcyklen havde hun købt for pengene hun tjente på gården. På ægte nomade vis spændte hun en vandrerygsæk spændt fast passagersædet, og satte kursen med uret Australien rundt. 9 måneder kørte hun rundt. Overnatningerne blev taget i telt langs med landevejene, pengene tjent efterhånden som de slap op, og planerne lagt fra dag til dag.


 


Det er også den fantastiske, og livsbekræftende historie om hvordan hun blev foræret en ny motorcykel, efter hendes egen blev stjålet efter et styrt der sendte hende med hospitalsfly til det nærmeste sygehus.