Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Rejser og ture

Rold Skov og REGAN Vest (bunkermuseum)

På en køretur i Rold vil Jørgen Kromand fortælle om skoven, naturen og ikke mindst de gode historier, der knytter sig til egnen - Frokost på Rold Storkro - Rundvisning i REGAN Vest – den atomsikre bunker, som i hemmelighed blev bygget under den kolde krig. Ikke for gangbesværede!

Lokalafdeling

Odder

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

895 kr.

Hvornår

04.08.2023 kl.08.00

Tilmelding

Sørens Rejser tlf. 8688 1817 fra 1. juni 2023 efter først-til-mølle princippet.

Mødested

Odder Kirkecenter

Beskrivelse

Efter opsamling køres nordpå til Rold Skov, hvor vi mødes med vores lokalguide og Kromand Jørgen. På en køretur i Rold vil Jørgen fortælle om skoven, naturen og ikke mindst de gode historier, der knytter sig til egnen.

Frokosten på Rold Storkro består af en dejlig REGAN Vest anretning med koldt og lunt.

Efter frokosten venter en af de helt store oplevelser, nemlig REGAN Vest – den atomsikre bunker, som i hemmelighed blev bygget under den kolde krig. Til den 1½ times rundvisning bliver vi delt op i grupper á 10 personer og guidet igennem anlæggets vigtigste rum, bl.a. regeringens situationsrum, regentens værelse, opholdsstue, kantine. Vi kommer også forbi maskinmesterboligen, som blev bygget for at skjule indgangen til bunkeren. Der er bygget en velkomst- og udstillingsbygning, der fortæller om den kolde krig, det danske beredskab i krisesituationer, om bunkerens konstruktion og samtid. Efterhånden som vi bliver færdig med rundvisning, vil der være kaffe og kage ved bussen.

Der deltager turhjælper fra Ældre Sagen.

Inkl. i prisen: Bus, REGAN Vest anretning, guidet tur i Rold Skov, guidet rundvisning i REGAN Vest, entre REGAN Vest, kaffe og kage ved bussen.

Rejsebevis og opkrævning udsendes af Sørens Rejser, der er medlem af rejsegarantifonden nr. 1673.

Ikke egnet for gangbesværede.