Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Kreativitet

Midtfyns Seniorværksted

Her er et godt og hyggeligt socialt miljø – aktiviteter i professionelt udstyrede værksteder. Her kan laves alt i træ og metal. Faglig ekspertise gives på alle områder. Mulighed for stenslibning. Kursus på mandage 9-12, med temaet 3-D forståelse og CNC-fræsere.

Tilmelding

Ivar Knoth, 40 73 95 82, knoth@5750.dk

Lokalafdeling

Midtfyn

Hvem

For alle

Pris medlemmer

1200 kr., årligt

Pris ikke medlemmer

1200 kr., årligt

Hvornår

Tirsdag-torsdag
kl. 09.00 - 14.00

Mødested

Midtfyns Senior Værksted, Industrivej 10, Ringe

Beskrivelse

Efter en lang og varm sommer må vi dog nu erkende at dagene bliver kortere og efteråret og vinteren rykker nærmere – og dermed også højsæsonen for aktiviteterne i Midtfyns Senior værksted,

hvor vi kan glæde os over en stigende medlemstilgang – vi er nu 42 medlemmer, som på åbningsdagene tirsdag, onsdag og torsdag mellem 9-14 arbejder med mange forskellige projekter i hhv. træ- og metalafdelingen. Der er god plads i værkstederne – også til nye medlemmer.

Som noget nyt har vi netop startet en kursusrække med temaet 3-D forståelse. Der undervises i tegneprogrammer, og der bygges 3-D printere og CNC-fræsere. Disse kurser ligger på mandage mellem 9-12.

Så har du et projekt liggende i skuffen, er det tiden at få det realiseret. I Midtfyns Seniorværksted råder vi over mange forskellige maskiner og håndværktøj til hhv. træ- og metalbearbejdning, ligesom vi også har stenslibning på programmet. Der er altid erfarne medlemmer til at hjælpe dig i gang.

Du er velkommen til at kikke forbi i åbningstiden, eller kontakte os på tel 4073 9582.