It

MobilePay og andre digitale betalingsformer

Få en gennemgang af de mange funktioner i MobilePay, hør om de nuværende og kommende konkurrenter, såsom Dankort app, Apple Pay, Google Pay, PayPal DK til betaling for varer fra udlandet købt på nettet. Der serveres en vand. Tilmelding online eller til Lone Ebbesen, 21 44 66 18, ebbesen@stofanet.dk

Tilmeldingsfrist 09.09.2019 kl. 11.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Middelfart

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

12.09.2019 kl.14.00-16.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Lone Ebbesen, 21 44 66 18, ebbesen@stofanet.dk senest 9. september.

Mødested

Østergades Forsamlingshus, Salen, Østergade 33, Middelfart

Beskrivelse

Kom og få inspiration til og om fremtiden. Det kontantløse samfund kommer snart – brugen af kontanter falder hele tiden. 25 % af alle danskere har droppet kontanter fuldstændigt. Willi Nielsen fra IT-gruppen hos Ældre Sagen i Bov vil give et overblik over elektroniske betalinger og en særlig gennemgang af de mange funktioner for MobilePay. Det vil også blive demonstreret ”Hvordan gør man” = en online demo.


Få en gennemgang af de mange funktioner i ”MobilePay”, hør om de nuværende og kommende konkurrenter, såsom Dankort app, Apple Pay, Google Pay, PayPal DK til betaling for varer fra udlandet købt på nettet. Du kan betale med din smartphone på mange måder. Lær noget mere om kontaktløse betalingskort.