Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Underholdning

Tryllefløjten - Operaen: A-billet

Magiske og overnaturlige hændelser hører til i et rigtigt eventyr, og Tryllefløjten er ingen undtagelse. Oplev Mozarts fantasifulde syngespil i en spektakulær og sprælsk iscenesættelse.

Tilmeldingsfrist 12.12.2023 kl. 11.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Kalundborg

Hvem

For alle

Pris medlemmer

1105 kr., for A-billet, bus og sandwich

Pris ikke medlemmer

1205 kr., for A-billet, bus og sandwich

Hvornår

25.01.2024 kl.17.00

Mødested

Kalundborg Vandrehjem kl. 17:00, Kalundborg St. kl. 17:05, Svebølle v/OK kl. 17:25.Jyderup St. kl. 17:35, Snertinge v/kroen kl. 17:45.

Beskrivelse

Magiske og overnaturlige hændelser hører til i et rigtigt eventyr, og Tryllefløjten er ingen undtagelse. Oplev Mozarts fantasifulde syngespil i en spektakulær og sprælsk iscenesættelse.

Mozarts melodispækkede og mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingen er tilsat håndtegnet videoanimation og er en moderne udgave af operaen, der møder wienerklassisk opera. De visuelle sceniske greb suger publikum ind i herligt unikke universer, både hårrejsende og hjertevarme, alt sammen godt hjulpet på vej af Mozarts fantastiske musik.

For at få hinanden og den store kærlighed må Tamino og Pamina gennemgå farlige prøvelser iscenesat af den vise Sarastro. Hans dødsfjende, den ondskabsfuldt vrede Nattens Dronning, spinder sine ødelæggende rænker. Magisk musik fra klokkespil og tryllefløjte tilkalder eventyrlige væsener, der får de unge gennem prøvelserne, og Taminos hjælper, Papageno, får naturligvis også sin Papagena, som det sig hør og bør i et eventyr.

Denne forrygende opsætning af Tryllefløjten har begejstret et bredt publikum siden premieren på Komische Oper i Berlin. Det er en underholdende forestilling både for store og små, for garvede Mozart-elskere og for dem, der leder efter et godt sted at begynde.

Tryllefløjten synges på dansk med danske og engelske overtekster.

Produceret i samarbejde mellem Komische Oper Berlin, instruktørerne Barrie Kosky og Susanne Andrade samt den engelske teatergruppe ’1927’

Tilmelding online, i Infobutikken tirsdage fra 10 til 13 eller på tlf. 4265 2924 i ældresagens kontortid.