Kreativitet

Billedmalerskole

Kom og få inspiration, ideer til dit maleri og få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer. Kurset er for begyndere og øvede med lyst til at lære nyt og arbejde med forskellige teknikker og prøve dem af i en inspirerende billedmalerskole!

Lokalafdeling

Ishøj

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

150 kr., + 300 kr. til materialer

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 09:30 - 13:00
Slutdato: 09.04.2019
Ingen undervisning i vinterferien

Tilmelding

se venligst nedenfor

Mødested

Billedlokalet, Kulturskolen, Vejledalen 9, Ishøj

Beskrivelse

Vi arbejder grundigt med bunden, da den er vigtig for et godt resultat. Vi kan eksperimentere og arbejde med modelling paste, silkepapir, tyl, limlak, poscatudser, stencils m.m.

Underviser vil løbende komme med korte oplæg med teknik, inspiration og opgaver, hvor jeg viser, hvordan du kan bygge din bund op på forskellige måder og forskellige teknikker, og få et spændende resultat.

Du kan både arbejde med abstrakt maleri og med mere figurativt maleri. Du vil også blive introduceret til farvelære, og hvordan du bruger farvecirklen.

Vi vil i løbet af kurset arbejde med mange forskellige teknikker som lag på lag, ridseteknik, skabeloner, vilde streger, tynde laserende lag og forskelligt værktøj.

Vi vil også øve os i at arbejde med konkrete opgaver og oplæg til dit maleri! Frem for alt vil vi have det hyggeligt og inspirere hinanden! Du skal have prøvet at male før og være fortrolig med både maling, pensler og lærreder.

Medbring 2-3 lærreder i størrelsen 50 x 60 eller større - dog max 80 x 100 cm - og gerne et par mindre på 30 x 30 cm. Alle øvrige materialer er til stede på Billedmalerskolen.

Tilmelding fra d. 1.1.2019 – men kontakt underviser først på telefon. Betaling sker bedst på Nem Tilmeld. Se vejledning i bladet eller her på hjemmesidens forside - bjælken KURSER FORÅR 2019. Du også bare klikke på linket KURSER FORÅR 2019.

Tilmelding/betaling kan også – efter aftale med Gitte Thielst - ske ved fremmøde onsdag 9. januar kl. 11 - 12 i Foreningshuset Vejlebrovej 45B.

Underviser: Gitte Thielst – se mere på www.gittethielst.dk – er du interesseret eller har spørgsmål, så ring til Gitte, 61 39 69 52.