60 år som frivillig

Tidligere lokalformand Thomas Thomsen har udgivet erindringsbog

82 år er han fyldt. Født tæt på Vesterhavet som købmandssøn og boede mange forskellige steder i Jylland, inden han slog sig ned i København, hvor i 1964 nedsatte sig med manufakturforretning på Vigerslevvej. I 1979 etablerede han sig i Hvidovre med Åhavens Messe, som han udviklede støt inden  afhændelsen i 1997.
   Thomas Thomsen, der er opkaldt efter sin farfar, fik tidligt interesse for den frivillige idræt, særlig atletikkens løbediscipliner. Og det aktive idrætsliv førte gradvis Thomas Thomsen ind i organisatorisk arbejde. Først i Københavns Idræts Forening, KIK, og derfra til landsforeningen Dansk Atletik Forbund, DAF, som han stod i spidsen for som formand i otte år. Det gav mange udfordringer – og en stribe unikke oplevelser. Alt sammen med fantastisk støtte fra hustruen Bodil.

  Dette fortæller Thomas Thomsen om i  erindringsbogen ”60 år som frivillig”, som også rummer et afsnit om det frivillige arbejde for Ældre Sagen i Hvidovre, der har fyldt meget for ham de seneste godt 10 år, ikke mindst perioden som lokalformand.
  Og det med atletikken er Thomas Thomsen ikke færdig med. Han er fortsat motionsløber og har en årrække været med til at arrangere i maratonløb forskellige eksotiske steder rundt omkring i verden. Disse oplevelser kan man også læse om i erindringsbogen, der er udgivet på Skriveforlaget og vil kunne købes hos alle landets boghandlere eller bestillers via forlagets hjemmeside.

Årets kulturpris 2020

Thomas Thomsen er hædret med Hvidovre Kulturråds årspris 2020. Ifølge Kulturrådets formand Keld Blom tilfalder prisen en person, der har ydet noget helt specielt for andre og har sat sig selv bagerst. 60 års frivilligt arbejde - og stadig aktiv - er noget helt særligt.

 

 

Sidst opdateret 01.12.2020