Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Farvel til corona-liv og goddag til foråret

Ikke flere pladser, desværre - Vores forårsfest i Kometen med spisning, hygge, sang og dans 2. maj hurttgt udsolgt

Vi kan glæde os over at foråret er på vej, og at det nu ser ud til, at vi kan forlade coronaens skyggeliv, som ikke mindst har ramt ældrelivet med afsavn og isolation.

   Mange ældre har derfor behov for en positiv oplevelse i samvær med andre, og derfor indbyder Ældre Sagen i Hvidovre til en hyggelig forårsfest i Kometen mandag 2. maj kl. 13, hvor både medlemmer og ikke-medlemmer er velkommen. Prien er 100 kr. pr. deltager, og inkluderer spisning og øl/vand eller vin. Og som en ekstra oplevelse så kommer den filmaktuelle og folkekære Johnny Hansen med ”Kandis” og underholder med sang og musik, og naturligvis bliver der mulighed for dans.
   Arrangementet får støtte fra en særlig sårbarhedspulje, som bl.a. skal bruges så ældre kan få en positiv oplevelse efter corona som bl.a. betød, at Ældre Sagens planlagte hjertefest i januar ikke kunne gennemføres. Midler fra puljen har også fundet anvendelse uddeling af opmærksomhedskurve til nogle af Ældre Sagens sårbare medlemmer og ved at invitere enlige mænd til en herrefrokost med henblik på at skabe mere varige relationer.

     Du kan tilmelde dig forårsfesten ved at ringe til. 36478515, eller besøge Ældre Sagns kontor i Hvidovre C. hverdage 10-12 senest 8. april. Hurtigt tilmelding og betaling (kontant, bankoverførsel eller Mobile Pay) tilrådes, idet billetter tildeles efter først til mølle-princippet.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F

Sidst opdateret 23.02.2022