Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Influenza vaccinationerne den 14. & 18. oktober i Sognegården er aflyst

Vaccinationsprogrammet for både covid-19 og influenza starter den 1. oktober 2022. Plejehjemsbeboere og borgere, der er 85 år eller derover, får dog tilbuddet om covid-19 vaccination allerede fra midten af september.

Plejehjemsbeboere vil blive tilbudt vaccination på deres bopæl, mens øvrige borgere over 85 år vil modtage en invitation i e-Boks/mit.dk eller som fysisk brev omkring midten af september. Derefter kan man bestille tid til vaccination på vacciner.dk eller ringe til en regional hotline.

Sundhedsstyrelsen har sammen med regioner, kommuner og øvrige styrelser arbejdet for en ny og styrket organisering og varetagelse af vaccinationsprogrammet, så vi går efteråret i møde med effektive og lettilgængelige vaccinationstilbud til borgerne.

Omdrejningspunktet er stadig regionale vaccinationscentre i de store byer kombineret med lokale tilbud hos for eksempel nogle lægehuse og private vaccinationscentre, samt udkørende tilbud til borgere, der har behov for et vaccinationstilbud, der kommer til dem.

Er man i målgruppe for fx vaccination mod både influenza- og covid-19, vil man have mulighed for at kunne få begge vacciner samtidig. 

Indkaldelse kommer i din digitale postkasse (hvis du er digital fritaget, modtager du besked via brev).

Sidst opdateret 07.11.2022