Andet

Sorg og Livsmodsgruppe - Mariagerfjord

Samtalegruppe for ældre, der har mistet. Her støttes deltagerne i at blive hørt i følelsen af sorg, savn og afmagt. Ved at dele tankerne med andre i lignende situationer, vil den enkelte bedre kunne leve videre med savnet og minderne. Elly Bjerring, Arden 30 32 49 16 - Dorte Bang, Hobro 60 31 64 07.

Lokalafdeling

Hobro

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 13:00 - 15:00
- Du/I møder blot op.

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig;

Mødested

Medborgerhuset, Skibsgade 28, Hobro

Beskrivelse

Ældre Sagen i Mariagerfjord kommune starter den 13. august en samtalegruppe for ældre, der
har mistet. Formålet er, at deltagerne får støtte i at blive hørt i følelsen af sorg, savn og afmagt – "sorg heles ved at deles". Ved at dele tankerne med andre i lignende situationer vil den enkelte bedre kunne leve
videre med savnet og minderne. Samtalegruppen ledes af 2 frivillige – Lilli og Anita, som begge har været på kursus i Ældre Sagen, og de har tavshedspligt. Deres primære opgave er at støtte den enkelte i et trygt miljø og sikre, at alle får mulighed for taletid.
Du kan deltage anonymt og efter behov. Gruppen mødes hver tirsdag kl. 13 - 15 i Medborgerhuset, Skibsgade 28, Hobro – mødelokale 1. Du/I møder blot op og er velkommen til at kontakte Dorte Bang (Hobro) tlf. 60 31 64 07 eller Elly Bjerring (Arden) tlf. 30 32 49 16 for yderligere information og spørgsmål.