Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

HENRIK BLEV ÅRETS FRIVILLIG

Ældre Sagen Hinnerup har udnævnt Henrik Wiehe til ”Årets frivillig”.

null”Alle vores frivillige udfører et stort arbejde, men vi har valgt at hædre Henrik for hans mangeårige og utrættelige indsats, der har været til stor gavn og glæde for deltagerne i de forskellige tilbud, han har taget initiativ til”, siger formand Hugo Strunge Frank.

Med udnævnelsen fulgte også et diplom, og i begrundelsen er det blandt andet fremhævet, at Henrik Wiehe med sin kreative indsats har arrangeret rejser til ind- og udland og kortere ture samt fællesspisninger hos forskellige lokale restauranter. Et helt særligt initiativ var ”Spis sammen – hver for sig” under den strenge Corona nedlukning, hvor flere borgere sad isoleret i deres hjem. Maden blev leveret som take away, og så var der skabt et fællesskab med indlagte foredrag over Facebook.

”Jeg må indrømme, at Ældre Sagen holder mig i gang, men jeg synes nu ikke, jeg gør noget særligt i forhold til andre frivillige. Forskellen er nok, at det jeg arrangerer, kan ses”, forklarer 79-årige Henrik Wiehe, der har en fortid som lærer.

 

 

 

Sidst opdateret 06.11.2023