Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

JUBILÆUM MED HYGGE OG HØJT HUMØR

Ældre Sagen Hinnerup fejrede 25 års jubilæum
Op mod 130 deltog i receptionen i Uhresalen i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus.
Op mod 130 deltog i receptionen i Uhresalen i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus.
Op mod 130 deltog i receptionen i Uhresalen i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus.

Billedkunstneren Arnt Uhres kraftfulde og farvestærke malerier var en perfekt kulisse, da Ældre Sagen Hinnerup holdt reception i Uhresalen i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus. Udstillingen med de markante kunstværker fik et hyggeligt modspil af den ivrige snak og det smittende humør, som de 130 deltagere i receptionen sørgede for.

”Jeg er helt overvældet over den store opbakning”, sagde en meget tilfreds formand Hugo Strunge Frank efter receptionen. Han indledte selv med en jubilæumstale, hvor han blandt andre fremhævede  Verner Henriksen, Bodil Kirketerp og Hans Kjær, som alle har været hans forgængere på posten som formand for Ældre Sagen Hinnerup siden starten i 1997.

Som repræsentant for Landsbestyrelsen i Ældre Sagen roste John Kirstein afdelingen i Hinnerup og dens frivillige for deres store indsats med faste aktiviteter samt rejser og udflugter. Formanden for Ældrerådet i Favrskov, Erik Bertelsen, understregede værdien af samarbejdet med Ældre Sagen, og det samme gjorde byrådsmedlem Nils Borring, der overbragte en hilsen fra byrådet og takkede for det konstruktive med- og modspil, der har været i hans tid som borgmester, og han var overbevist om, at det vil fortsætte i årene fremover.

Foruden gaver modtog Ældre Sagen Hinnerup ved receptionen 6.500 kroner i donationer, som vil blive brugt til en udflugt for ukrainske børn og voksne.

 

Sidst opdateret 28.07.2023