Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Motion

Hold Hjernen Frisk - Træning i naturen - hold 2, tirsdage

Træning i naturen for seniorer 60+. Vi træner sammen en god times tid hver tirsdag i al slags vejr – påklædningen er praktisk tøj, som man kan bevæge sig og holde varmen i.

Tilmelding

Inge Espensen mail: inge@salpetermosevej.dk

Lokalafdeling

Hillerød

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 13:00 - 14:00

Mødested

Præstevangskoven P-plads Københavnsvej, lige efter 7-Eleven/Shell tanken. Vi mødes, hvor Hjertestien begynder et par hundrede meter hen ad stien fra P-pladsen.

Beskrivelse

Deltagelse på Træning i Naturen holdet er gratis, men alligevel forpligtende – da både vores frivillige træner og resten af holdet engageres af din opbakning og forventer at se dig. Træningen er på eget ansvar. Vi begynder præcis kl. 13.00. Vi har venteliste. 

Når du er optaget på holdet behøver ikke tilmelde dig til træningen forinden, men kan du ikke deltage, skal du melde afbud til instruktøren Marika Worm på telefon / sms på 21 74 79 34.

Når man er aktiv i naturen, er der højt til loftet, masser af plads og frisk luft. Terræn, bakker, grøfter, stier, træstammer, grene, og hvad man ellers møder undervejs i skoven, vil blive brugt under træningen. Der arbejdes individuelt med styrke, balance, kondition og koordination, som passer til deltagernes niveau. Det vil være sjovt og udbytterigt både for kroppen og hjernen.

Masser af forskning viser, hvor betydningsfuld naturen er for mennesker – både fysisk og psykisk. Ophold i naturen virker afstressende, styrker vores immunforsvar og søvnkvalitet, og det sociale fællesskab på et træningshold kan også noget særligt.

Initiativet ”Træning i Naturen” er baseret på et samarbejde mellem Hjerteforeningen i Hillerød, Ældre Sagen Hillerød, Kom med!- samarbejdet og Frivilligcenter Hillerød.

 

Ønsker du nærmere oplysninger om holdet eller om tilmelding, er du velkommen til at kontakte Inge Espensen på mail inge@salpetermosevej.dk eller Frivilligcenter Hillerød på tlf. 27 50 80 37 eller mail: adm@frivilligcenter-hillerod.dk