Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Rejser og ture

LIMFJORDSKRYDSTOGT MED SKONNERTEN MAJA

Om bord på denne mere end 100 år gamle skonnert skal vi opleve en skøn sommerstemning på de solbeskinnede dæk. Maja er bygget i Holland i 1916 og blev i 1997 restaureret og omdannet til passagerskib. Lastrummet fungerer som salon og på soldækket er der flere steder, hvor man kan nyde udsigten.

Lokalafdeling

Herlev

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

kr. 8.795 + tillæg kr .1.000 for enkeltværelse

Hvornår

Startdato: 17.07.2023 kl. 06.00
Slutdato: 21.07.2023 kl. 18.00

Tilmelding

Finn Lyngvig Telefon +45 30334288 Mail: Lyngvig.finn@post.tele.dk

Mødested

Herlev Station

Beskrivelse

Om bord på denne mere end 100 år gamle skonnert skal vi opleve en skøn sommerstemning, når du sidder på de solbeskinnede dæk med et godt glas og nyder udsigterne. Maja er bygget i Holland i 1916 og blev i 1997 restaureret og omdannet til passagerskib. Lastrummet fungerer som salon med borde og stole og på soldækket er der flere steder, hvor man kan sidde og nyde solen og udsigten. På skibet findes toiletter, som nås ad trapper.


Limfjorden er et meget roligt farvand og risikoen for søsyge er derfor utrolig lille. Alle i almindelig fysisk form kan deltage. Dog anbefales det ikke rollatorbrugere og stærkt bevægelseshæmmede at deltage på rejsen.


Vi kører med bus fra Herlev station til Struer, hvor vi går ombord. Vi sejler forbi Venø og fortsætter gennem Sallingsund og under Sallingsundbroen for at lægge til kaj i Nykøbing Mors. Overnatning på Sallingsund Færgekro.


Vi sejler til øen Fur, hvor vi skal besøge Fur Bryghus, hvor vi spiser frokost inkl. et par smagsprøver. Vi sejler med lokalfærgen tilbage til fastlandet og kører til fiskerlejet Slettestrand. Undervejs gør vi ophold på Svinkløv Strand, hvor vi skal se Svinkløv Badehotel, som er kendt fra TV” serien Badehotellet.


Fra Løgstør sejler vi tværs over Limfjorden gennem Feggesund til Thisted. Bussen kører os til Thy Nationalpark, som er hjem for traner og krondyr. Vi ser bl.a. Hanstholm Fyr, som er fra 1843.


Fra Thisted sejler vi gennem Vilsund og Nees Sund til Doverodde, hvor vi spiser frokost på Købmandsgården. Vi fortsætter forbi Jegindø og gennem Oddersund til Lemvig.


Vi nyder den smukke udsejling fra Lemvig, når vi sejler til vores udgangspunkt Struer, hvor vi tager afsked med Maja. Vi nyder en afskedsfrokost i Aulum inden bussen kører os hjem til Herlev Station. 


INKLUDERET I PRISEN


Bus tur/retur Herlev Station og bus undervejs.
Hotelophold i delt dobbeltværelse på Sallingsund Færgekro, Rønnes Hotel, Hotel Limfjorden, Hotel Nørre Vinkel
Alle udflugter.
Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad).
Lovpligtige skatter og afgifter
Dansk rejseleder
Friplads til Ældre Sagens turhjælper
IKKE INKLUDERET I PRISEN


Drikkevarer
Drikkepenge
Forsikringer
Eventuelle andre entréer
 


PRIS: Pr. person i delt dobbeltværelse kr. 8.795
Enkeltværelse tillæg kr. 1.000


 


TURHJÆLPER


Finn Lyngvig


Telefon +45 30334288
Mail: Lyngvig.finn@post.tele.dk