Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Rejser og ture

Klassisk Højskole i Sønderjylland

Sønderjyllands Seniorhøjskole står for arrangementet i samarbejde med Agerskov Seniorhøjskole har undervisningslokaler i Gram og vi overnatter i Agerskov på kroen hvor også morgenmåltid og middag indtages. Det unikke er det samarbejde der er mellem Sønderjyllands Senior­højskole og Agerskov Kro.

Lokalafdeling

Herlev

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

PRISER PR. PERSON: Dobbeltværelse 5.700 kr. Enkeltværelse 6.400 kr.

Hvornår

Startdato: 26.05.2023 kl. 11.00
Slutdato: 31.05.2023 kl. 11.00

Tilmelding

På Rejseaftenen d. 10. januar 2023 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Mødested

Herlev Station

Beskrivelse

Kultur, natur, lækker mad & gode udflugter 


Denne gang skal Sønderjyllands Seniorhøjskole stå for arrangementet i samarbejde med Agerskov Kro. Sønderjyllands Seniorhøjskole har undervisningslokaler i Gram og vi overnatter i Agerskov på kroen hvor også morgenmåltid og middag indtages. Det unikke i denne tur er det samarbejde der er mellem Sønderjyllands Senior­højskole og Agerskov Kro.


DAG 1: Vi ankommer til Seniorhøjskolen ved frokosttid. Her­efter vil Højskolens forstander Annemarie Morris fortælle om programmet for de 6 dage samt fortællingen om Høj­skolens særlige historie og så booker vi ind på Agerskov Kro.


DAG 2: Heldagsudflugt til Flensborg. Vi skal bl.a. besøge den gamle kirkegård i Flensborg, hvor Istedløven har fået sin faste plads. Vi får lejlighed til at bruge tid på egen hånd i Flensborg bymidte, før turen går retur til Agerskov Kro.


DAG 3: Efter morgenmad sætter vi kursen mod højskolen. Der vil være foredrag efter morgensamlingen. Efter frokost som i dag bl.a. består af en sønderjyske specialitet, går vi en tur ved Gram Slot hvor vi skal hører om slottes historie. Her­efter retur til Agerskov, hvor der efter middagen er sangaften.


DAG 4: Efter morgenmad sætter vi kursen mod Starup Kirke ved Haderslev Fjord. Herefter sejler vi til Årø hvor vi spiser frokost på Årø Vingård efterfulgt af en vinsmagning. Retur til Agerskov, hvor der efter middagen er fortællinger, sang og en lille quiz.


DAG 5: Efter morgenmad afgang til Højskolen i Gram. Fore­drag om Genforeningen og oplæg til eftermiddagens ud­flugt. Vi kommer gennem Kongådalen til Skkibelund Krat, hvor der er rundvisning. Vi besøger herefter Vejen Kunst­museum. Herefter retur til Agerskov. Efter middagen fortæller kromanden lidt og der er arrangeret en lille vinsmagning.


DAG 6: Efter morgenmad og morgensamling er det tid til afsked med Sønderjyllands Højskole. Vi sætter kursen hjemover til Herlev - vores by, hvor vi blive sat af på Stationspladsen.


 


INKLUDERET I PRISEN:


•             Bustransport fra Herlev Stationsplads til Sønderjyllands Højskole tur/retur


•                         Fuld forplejning på Højskolen/Agerskov Kro -  inkl. kaffe, te, vand og samt forplejning (mad) på ture/udflugter


•                         Undervisning og ekskursioner med entréer


•                         Sengelinned og håndklæder


•                         Alle værelser er rummelige – med eget bad og toilet.


•                         Friplads til Ældre Sagens turhjælper 


IKKE INKLUDERET I PRISEN:


•                         Personlige fornødenheder


•                         Drikkevarer udover de nævnte i


                           dagsprogram


•                         Afbestillings-/rejseforsikring 


PRISER PR. PERSON:


Dobbeltværelse 5.700 kr.


Enkeltværelse 6.400 kr. 


Tilmelding:


På Rejseaftenen d. 10. januar 2023 kl. 19.00 i Medborgerhuset 


Turhjælper:


Mogens Petersen


•                         Tlf. 28 40 46 32


•                         Mail: mogens.aeldresagen.herlev@gmail.com