Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

BESØGSVENNER

Få besøg én gang om ugen af en frivillig fra Ældre Sagen, der har lyst til at besøge dig. Én der selv fortæller og gerne vil høre om dig og dit liv.
Hvis du ønsker en besøgsven, kan du kontakte Merete Haugaard Jensen 3178 0018 eller besoegstjeneste-helsingoer@aeldresagen-post.dk
Besøgsvenner og besøgsværter

Et par timer en gang om ugen er nok til at bringe en verden af oplevelser ind i stuen hos et menneske, som måske ikke har let ved at komme ud.

Mange besøgsværter (Modtager af besøg) vil meget gerne have en fast besøgsven at snakke med og glæder sig til at høre nyt fra dit liv.

Besøgsven ordningen er en stor succes, men dette til trods, mangler vi stadivæk nogle få besøgsvenner, med lyst til at glæde et enligt medmenneske

Ældre Sagens kontaktperson formidler kontakten og tager med til det første besøg.  Der er af og til kaffemøder for besøgsvennerne, hvor der er lejlighed til at udveksle erfaringer.

Hvis du er interesseret i at blive besøgsven eller modtage besøg af en besøgsven, er du velkommen til at henvende dig til vores besøgskoordinator:

Merete Haugaard Jensen 3178 0018 eller besoegstjeneste-helsingoer@aeldresagen-post.dk

Sidst opdateret 01.04.2023