Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Om lokalafdelingen

Få mere at vide om aktiviteter, opgaver og indsatsområder i Ældre Sagen Hammel

Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.

Ældre Sagen i Hammel er en afdeling af Ældre Sagen i Favrskov kommune, der lige nu (april 2022) har i alt 7.473 medlemmer, fordelt på tre lokalafdelinger.

 

 
Lokalafdeling Hammel:              3.077 medlemmer
 
Lokalafdeling Hinnerup:            2.143 medlemmer
 
Lokalafdeling Hadsten:              2.253 medlemmer
 
 
Samlet medlemstal i Danmark er  over 915.000

 

null

Hvert år afholder Ældre Sagen lokale årsmøder, hvor aktiviteter og regnskab for året fremlægges, ligesom de planlagte aktiviteter for de kommende år bliver omtalt.

Du kan læse pressemeddelelsen vedrørende årsmødet 2022 her!

Frivillig i Ældre Sagen.
Da er ofte er nok at rive i for de nuværende frivillige, kan vi godt bruge nogle, der har mod på at tage over - eller supplere - på nogle af opgaverne. Vi kan altid bruge flere frivillige, og vil sørge for at finde opgaver, der matcher med ønsker og færdigheder.
 
Lige nu er vi organiseret med fem aktivitetsområder samt administrative funktioner.

null

Hvis du har ideer og ønsker til andre aktiviteter, som du mener vi mangler lokalt, hører vi meget gerne fra dig. Og ligeså, hvis du har tid og lyst til at medvirke ved nogle af vore aktiviteter . 

 
Vi tager hånd om dig som frivillig i Ældre sagen, da du bliver tilbudt at deltage på relevante kurser, som gør dig rustet til opgaven som frivillig, ligesom du er omfattet af en forsikring, når du udfører frivilligt arbejde.

Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om lokalafdelingen og de arrangementer, vi tilbyder. Du kan finde muligheder for at få støtte eller vejledning, og du kan melde dig som frivillig. I øjeblikket er der 117 frivillige i Hammel.

Er du interesseret i at blive frivillig, eller har du spørgsmål til os, kan du se her, hvem du kan kontakte.

Vi glæder os til flere aktiviteter sammen!

 
 

null

  • Kursus for Hammels afdelingsbestyrelse

    Hele bestyrelsen var inviteret til et spændende kursus for afdelingsbestyrelser den 8. og 9. juni 2022 i Silkeborg

    Læs mere