Underholdning

Musikalske tilbud fra Haderslev Musikforening

Haderslev Musikforening og Ældre Sagen har indgået en aftale om rabat på deres musikarrangementer, som foregår i Slesvigske Musikhus, Louisevej 7 A, Haderslev. Prisen pr. koncert er 120,- kr. som betales ved indgangen mod fremvisning af Ældre Sagens medlemskort.

Lokalafdeling

Haderslev

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

120 kr., Biletter købes ved indgangen. Husk ÆS-medlemskort

Hvornår

Søndage
kl. 16.00 - 18.00

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig;

Mødested

Slesvigske Musikhus, Louisevej 7 A, Haderslev

Beskrivelse

 


Program for sæson 2021/2022


Søndag den 26. september 2021 kl 16.00:


TRIO AMERISE


Ragnhild Jósefsdóttir, fløjte;  Lucia Amerise, fagot og Morten Lohmann Sønderskov Jensen, klarinet


Trio Amerise er det første blæserensemble, der blev optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Solistklasse for Ensembler debuterede i 2017. Ved koncerten i Haderslev spilles musik af blandt andre Jean Sibelius, Hafdís Bjarnadóttir, Niels W. Gade og Flemming Friis.


Søndag den 24. oktober 2021 kl. 16.00:


ESKÆR TRIO


Trioen er en af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler, og den har gennem mere end 25 år haft en succésfuldt koncertkarriere i ind-og udland. Musikerne er Julie Eskær, violin; Emilie Eskær, cello og Charlotte Thanning, klaver. Koncerten har musik af Edmund Finnis, Beethoven og Mendelsohn.


Søndag den 21. november 2021 kl. 16.00:


DUO SAMSSON


I ti år har Duo Samsson haft succes med lied-koncerter. Vi fejrer jubilæet med duoens sopran Nicke Johansson og pianisten Anita Samsing, der på programmet har Dyvekes sange med tekst af Holger Drachmann og Lange-Müllers folkesange med tekster af Thor Lange samt solomusik for klaver af Carl Nielsen.


Søndag den 30. januar 2022 kl. 16.00:


ESBJERG ENSEMBLE


Esbjerg Ensemblets ti musikere har ved denne koncert Zachary Hatcher som solist på harpe. Der spilles musik af A.E. Pratté, Murice Ravel, Grazyna Bacewicz, Per Nørgård og Gabriel Pierné.


Søndag den 20. februar 2022 kl. 16.00:


ALVA HOLM og ELIAS HOLM


Den unge violinist Alva Holm har allerede vundet flere priser og dannet duo med sin ligeså talentfulde bror Elias Holm, der spiller klaver. Koncerten får musik af Debussy, Karol Szymanowski, Janacek, Sinding, Tor Aulin og Grieg.


Søndag den 13. marts 2022 kl. 16.00:


NOAH QUARTETT


Noah Quartett fra Hamborg spiller ved denne koncert sammen med cellisten Mathias Beyer-Karlshøj fra København­. Noah Quartett etableredes i 2016 af fire musikere fra NDR Elbphilharmonic Orchestra. De fire musikere er Alexandra Psareva, violin; Michael Stürzinger, violin; Erik Wnbo Xu, viola og Bettina Barbara Bertsch, cello. Koncerten har musik af Dvorak, Schubert og Shostakovitch.


Søndag den 24. april 2022 kl. 16.00:


Heine Skov Jensen


Pianisten Heine Skov Jensen er uddannet på konservatorierne i Aarhus og Amsterdam og har modtaget priser og legater. Han har været solist hos Aarhus Symfoniorkester samt deltaget i masterclasses i ind- og udland. Ved denne koncert spiller han værker af Lyapunov, Debussy, Smetana, Lisxt og som afslutning på koncerten Udstillingsbilleder af M. Mussorgski.