Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Underholdning

Seniorfestival - Frokostjazz

Der serveres frokost fra Hotel Hedemarken. Jazzorkesteret RED HOT FOUR+1, spiller til vores frokostjazz. Tilmelding helst her på Ældre Sagens hjemmeside eller til Kjeld Knudsen 23 37 42 83 fra den 09.08. kl. 10.00. Sidste frist for tilmelding 23.08

Tilmeldingsfrist 23.08.2022 kl. 22.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Grindsted

Hvem

For alle

Pris medlemmer

120 kr., Inkl. frokost fra Hotel Hedemarken

Pris ikke medlemmer

120 kr., Inkl. frokost fra Hotel Hedemarken

Hvornår

30.08.2022 kl.12.30

Mødested

Festteltet på Nørretorv

Beskrivelse

Red Hot Four har siden starten i 1999 oplevet en forrygende succes og en stor efterspørgsel. Det kan skyldes at man ikke fylder så meget og nemt kan passe ind til flere forskellige lejligheder. Det kan også skyldes, at de fire mænd ikke spiller som et frembrusende tog, men rent faktisk er et godt orkester - et orkester hvor man har fundet sammen om at spille den jazz, som appellerer til et bredt publikum, nemlig New Orleans revival jazz.


Når kvartetten udvider med en pianist, er det fortsat det samme repertoire, men musikken kommer til at fylde lidt mere og det giver en yderligere flot klang og det tilfører endnu en dimension. For selvom Red Hot Four+1 ikke spiller voldsomt og højt, så fylder musikken og swinger på grund af intensitet, engagement og et godt sammenspil.


Besætning:


Steffen Juul Hansen (klarinet & altsaxofon), Ib Haagen (vokal og banjo) Torben Mikkelsen (kontrabas), Lars Meidal (trommer) og Jan Nielsen (piano).