Få et MorgenRing - læserbrev

Prøv Ældre Sagens tryghedsopkald – eller MorgenRing, som Annie har døbt det. Annie Degn på 83 har en anbefaling til de borgere, som ikke har daglig hjemmehjælp, men som måske kan få brug for lidt ekstra tryghed i hverdagen.

MorgenRing giver tryghed

Annie Degn på 83 har en anbefaling til de borgere, som ikke har daglig hjemmehjælp, men som måske kan få brug for lidt ekstra tryghed i hverdagen.

Prøv Ældre Sagens tryghedsopkald – eller MorgenRing, som Annie har døbt det.

Annie Degn - Morgenring

 

MorgenRing fungerer sådan, at borgeren indgår i en ”ring” med 8 borgere, som modtager et opkald fra en frivillig hver morgen i tidsrummet
kl. 8:30-9:00.
Man skal altså ikke selv ringe til den næste, men bare tage telefonen og få en lille morgensnak.
Der er fire frivillige, som betjener en ”ring” – en uge ad gangen.
På den måde taler man med fire forskellige i løbet af en måned – alle dage, og det er hyggeligt. Også søn- og helligdage.

 

Annie Degns børn er helt klar over, at deres mor kan klare sig selv og tage hånd om de udfordringer, hverdagen byder på.

Brugeren indgår en aftale med Ældre Sagen, som naturligvis har tavshedspligt, ligesom alle personlige oplysninger er fortrolige og behandles i henhold til Ældre Sagens persondatapolitik.

Kunne du tænke dig et tryghedsopkald, som Annie nu har benyttet i tre år, skal du kontakte Ældre Sagen, Gurli Dam på telefon 2157 6737.

Anne Grethe Krogager, formand

Sidst opdateret 18.02.2019