Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Rejser og ture

Senior velvære

Wellness Polen 2023 - Kolobrzeg Sammen skal vi være gode ved os selv. Nøgleordene er velvære, afslapning, hygge og fællesskab med hinanden. Kun 20 pladser. Hurtig tilmelding sikrer plads. "Først til mølle" Teknisk arrangør, Sørens Rejser A/S.

Lokalafdeling

Gjern

Hvem

For alle

Pris medlemmer

2495 kr.

Pris ikke medlemmer

2495 kr.

Hvornår

Startdato: 06.03.2023
Slutdato: 10.03.2023

Tilmelding

Tilmelding senest 30. november til Inger Biller 40 88 15 29, ibi@biller.me

Mødested

Opsamling ved Skovhuset, Hedevej 1, Fårvang. Nøjagtig tidspunkt fremgår af rejsebeviset

Beskrivelse

Hotel New Skanpol


Wellness i klassisk kurby i Polen. Kolobrzeg har vundet anerkendelse som en af de bedste og største kurbyer. Om aftenen og mellem behandlingerne har du rig lejlighed til at opleve Kolobrzeg, der er en hyggelig by med masser af muligheder. Byen er fyldt med restauranter, caféer, barer og natklubber, og til dem der vil shoppe, har byen alt fra markeder til moderne shoppingcentre. Den hyggelige og indbydende by har ca. 50.000 indbyggere. Hotellet ligger lige ved byparken med få minutternes gang til centrum. Der er kort gåafstand til den fantastiske strandpromenade, hvor der også er et stort udvalg i cafeer og restauranter.


Velkommen på Hotel New Skanpol


For 20. år i træk byder vi velkommen på dette dejlige kurhotel i Kolobrzeg. Hotel New Skanpol har altid været forbundet med Skandinavien. For over 20 år siden blev hotellet overtaget af danske investorer, hvilket styrkede de skandinaviske bånd endnu mere. Den moderne indretning af hotellet er designet af en berømt dansk interiør designer Bo Bonfils. Hotellets dygtige og professionelle personale står klar til at byde jer velkommen med skønne wellness behandlinger mm. Mange af vores gæster kommer igen og igen på dette skønne hotel. I 2015 fik hotellet en lækker swimmingpool og i 2017 åbnede hotellet endnu en restaurant – Restaurant Sublima.