Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Stormly

Nu sker det i Stormly
null

Ældre Sagen 

Frederiksberg

Stormly

 

  

 

Aktivitetscenter ‘Ældre Sagen Frederiksberg /Stormly’ er et perfekt bud på rammer for senioraktiviteter.

 

 

Aktivitetscenter Ældre Sagen Frederiksberg Stormly:

Nordre Fasanvej 81 (indgang om hjørnet på Godthåbsvej).

Telefonisk kontakt vedr. aktiviteter: 33 21 00 34.

Mail: stormly@aeldresagenfrb.dk

Personlig henvendelse til daglig leder, Henning C. Hansen kan finde sted hver mandag kl. 12-16 på adressen.

 

null

Henning C. Hansen (foto: Birthe Laursen)

 

Centrets daglige leder, Henning C. Hansen har planer om - sideløbende med de kalendersatte aktiviteter - at bruge centret som et sted, hvor uformelt samvær kan få fodfæste hos Frederiksbergs seniorer - dvs. at man på individuel basis kan dukke op, hvis man har brug for at være sammen med andre end sig selv.

Og har man lyst vil de klassiske brætspil Ludo, Dam og Backgammon være til rådighed for spændende dyster med nye eller gamle bekendte.

 

 

Drop-inn Café

Til det formål er der indrettet et hyggeligt lokale omkring en kaffemaskine, hvor man er velkommen til at droppe ind i åbningstiden uden forudgående aftale. Caféens åbningstider vil være slået op ved indgangsdøren. I caféen vil en hyggevært være parat til en snak med dem, der måtte dukke op. Henning ved erfaringsmæssigt, at uformelle samtaler som oftest er både forløsende og meget hyggelige. Derfor satser han på, at caféen hen ad vejen kan bidrage til mange gode senior-dage - og måske venskaber.

 

 

Jørn Riel klubben,  Sammen om den gode historie.

Alle med nærkontakt til seniorer ved, at der ligger en gylden samling af gode historier.  Derfor har vi startet Jørn Riel klubben, hvor seniorer, der har lyst til at dele deres oplevelser og evt. billeder med andre, kan komme til orde.

Vi mødes hver torsdag klokken 14 til en kop kaffe og en ostemad/et par småkager, vi lytter til en historie, Derefter får vi en god snak.


  • Drop Inn Cafe i Stormly

    Læs mere
  • Jørn Riel klubben, sammen om den gode historie.

    Læs mere

Sidst opdateret 06.11.2022