Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Din lokale lydavis udkommer om fredagen....

Foretrækker du at lytte frem for at læse?

Er du lidt træt af annoncer for senge og køkkener? Eller havner den lokale avis aldrig i din postkasse?

Så er den ugentlige lydavis måske noget for dig? Den indeholder stof fra ‘FrederiksbergLiv’, ‘By & Kultur’, tillægget ‘Folkekirken på Frederiksberg’, og ‘netavisen Falkoneren’.

Lydavisen bliver produceret i et samarbejde med Dansk Blindesamfund, Frederiksberg, og den indeholder stof, som interesserer alle borgere i kommunen: politik, byplanlægning, debat, lokale begivenheder og kommende arrangementer af enhver slags. I snart syv år har et hold frivillige redaktører, teknikere og indlæsere arbejdet på at viderebringe de mest relevante nyheder. Lydavisen udkommer hver fredag eftermiddag.  

Med adgang til nettet via telefon eller computer kan du ‘hente’ Lydavisen på www.aeldresagen.dk/frederiksberg, hvor den ligger helt nede i bunden på forsiden.

Med et klik på højtaler-symbolet nederst på denne hjemmesides forside, dukker der en oversigt op, hvor du kan vælge, hvad du vil lytte til. Vil du skifte emne, klikker du videre til en ny overskrift. Fordelen er, at du kan høre med, selv om du bevæger dig rundt i rummet – eller vasker op - på samme måde, som når du hører radio.

Vi har desuden en aftale med Frederiksberg Lokal Radio om at udsende vores lydavis mandag kl. 10 på FM 97,7 Mhz med genudsendelse kl. 18.

Sidst opdateret 13.11.2022