Nyhedsmail

Nyhedsmails fra lokalbestyrelsen.

Ved Årsmødet i marts 2012 begyndte lokalbestyrelsen i Farum på at indsamle mailadresser hos vore medlemmer. Det er foreløbig blevet til ca. 1400 mailadresser, som der samlet kan udsendes nyheder til.

Man kan bestille nyhedsmails fra vores hjemmeside eller direkte fra mail:
lissen@sepiaforlag.dk

Formålet med at bede om jeres mailadresse, hvis I har én, er at få lejlighed til at minde om de arrangementer, vi afholder i årets løb. Vi laver altså reklame for Ældre Sagen i Farum/Furesø, men bestemt ikke for kommercielle foretagender. Tværtimod sørger vi omhyggeligt for at udsende vores nyheder, så man ikke kan se de øvrige modtagere (Undisclosed recipients/Bcc), så de kommercielle interessenter, der undertiden opkøber folks mailadresser, ikke kan få fingre i jeres.

Det er rart at kunne udsende nyheder oftere. I praksis har vi de sidste år udsendt nyheder 1–2 gange om måneden. Hvis du er ”faldet ud” af maillisten, så kontakt mig venligst igen. Desværre sker der tekniske fejl somme tider. Hvis man ikke ønsker at fortsætte med at modtage nyheder, sender man bare en besked til mig, så stopper nyhederne.

Hvis I vil støtte jeres lokale afdeling af Ældre Sagen, så hjælp os ved at fortælle om vores nyhedsmails til venner og bekendte. Vi er trods alt godt 3.500 medlemmer i Farum, så selv om det er fint med de 1400, vi indtil nu har fået, er der jo lang vej igen. På forhånd: TAK for hjælpen.

Lissen Grønkjær, næstformand

  • Seneste nyhedsmail

    Nyhedsmail nr. 14 i 2018.

    Læs mere

Sidst opdateret 09.01.2019