Praktisk information om kontoret og tilmelding til aktiviteter.

Her er information om hvordan du finder kontoret, åbningstider og hvordan man tilmelder og betaler arrangementer og aktiviteter.
  • Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om lokalafdelingen og de arrangementer vi tilbyder. Du kan finde muligheder for at få støtte eller vejledning, og du kan melde dig som frivillig
-------------------------------------------

Her finder du os: Ved Bellahøj Nord starter på Frederikssundsvej ved Bellahøj Kirke og munder ud i Bellahøjvej. Bus 5C og 350 kører på Frederikssundsvej, og bus 13 kører på Bellahøjvej.

Vi bor i stuen i nr. 12 B. Det er tæt ved varmecentralens 3 skorstene. Man kan parkere i området på de afmærkede parkeringspladser.kontoret adresse

Kontor: Ved Bellahøj Nord 12 B

Tlf. 38 80 88 86, E-mail: aesbrh.vnl@mail.dk

Kontortid: Mandag - onsdag kl. 10-12Indgang

 

----------------------------------

Vores undervisnings lokale i Ved Bellahøj 10, udstyret med projector og fjernsyn. Til IT undervisning er der kun plads til 6 personer.

Undervisningslokalet

---------------------------------------

Formand: Gurli Kejser

E-mail: gurli.kejser@mail.dk

Telefon: 21 20 39 07 

-------------------------------------------------------------
 

Tilmelding og betaling sker med Online tilmelding på vores hjemmeside. Det er samme måde som bestilling af en teater eller flybillet på internettet.

Gå til  www.aeldresagen.dk/brønshøj-vanløse hvor der betales med Visa/dankort. Følg instruktionerne på skærmen.

For dem som ikke har mulighed for det, er vort kontor behjælpelig både med kontant, online og Dankort betaling.

  1. Telefonisk (38 80 88 86), personlig henvendelse eller e-mail aesbrh.vnl@mail.dk. Oplys altid medlemsnummer, telefon nummer og arrangementets nummer.

  2. Indtil august kan man undtagelsesvis betale med netbank til konto   5022-1266963. I feltet ”meddelelse til modtager” skrives medlemsnummer samt aktivitetsnummer.

 
.

Sidst opdateret 10.12.2018