Motion

Motion,Kondition Cirkeltræning

LOOP Cirkeltræning   En god måde at holde sig i form på. LOOP har en aftale med Ældre Sagen som tilbyder vore medlemmer en særordning. Oprettelse for alle over 50 år 199 kr. Herefter er prisen 179 kr. pr måned.

Lokalafdeling

Brønderslev

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Se aftale.

Hvornår

Alle dage
kl. 05.00 - 22.00

Tilmelding

Ring til LOOP på telefon 41746204 og træf en aftale.

Mødested

Loop Fitness, Erhvervsparken, Håndværkervej 1, Brønderslev

Beskrivelse

 


LOOP Cirkeltræning


 


En god måde at holde sig i form på.


LOOP har en aftale med Ældre Sagen som tilbyder vore medlemmer en særordning.


Oprettelse for alle over 50 år 199 kr.


Herefter er prisen 179 kr. pr måned.


Centrets åbningstider er hver dag fra kl. 05.00-22.00


LOOP skriver:


LOOP er et unikt træningskoncept, der sikrer dig en balanceret træning af hele kroppen – både styrke og kondition - på kun 24 minutter!!


 


LOOP bygger på et effektivt og enkelt træningsprogram, der kan bruges af alle - fra den uøvede og utrænede motionist til eliteidrætsudøveren. Et koncept, hvor man automatisk får trænet alle muskelgrupper - hurtigt, effektivt og uden ventetid.


 


Hos LOOP Cirkeltræning finder du et helt andet miljø end i de traditionelle fitness- og styrkecentre. Bl.a. er vores tilbud om afskærmede cirkler kun for kvinder en stor succes, der er med til at understøtte ideen om et afslappet og hyggeligt miljø, hvor alle kan komme, som de er.


LOOP er placeret i dejlige lyse lokaler i Brønderslev Udviklingspark, der er masser af parkeringspladser lige uden for døren - hvis du da ikke går/løber eller cykler herhen :-)