Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Foredrag og møder

Foredrag - Eventyr under huden Kode 2803

Michael O. Jørgensen beretter om eventyr og drama blandt vilde dyr i naturens brændpunkter. Der serveres kaffe med brød.

Lokalafdeling

Brøndby

Hvem

For alle

Pris medlemmer

80 kr.

Pris ikke medlemmer

100 kr.

Hvornår

28.03.2023 kl.14.00-16.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Kontoret - senest tirsdag 21. marts 2023

Mødested

Hermosagaard

Beskrivelse

På tur med Michael O. Jørgensen
Michael er uddannet dyrepasser, samt diploma in endangered species management. Han har arbejdet som leder i flere zoologiske haver i Danmark blandt andet Ebeltoft Zoo (i dag Ree Park Safari), Københavns Zoo og Skånes Djurpark. Derudover har Michael arbejdet med zoologiske haver og naturbevarelse i bl.a. Uganda, Kenya, Costa Rica og Bulgarien.


Siden barnsben har han rejst i store dele af verden. Barndommens drøm bragte ham som helt ung første gang til Afrika i 1984, der altid har været et af hans ynglings-kontinenter.
Fra 1989 har Michael arbejdet som rejseleder, og har i mere end 30 år rejst med danske, svenske og hollandske turister rundt på kloden og delt store kultur og naturoplevelser med dem.


Når Michael ikke er rejseleder, underviser han i ind- og udland som zoofaglig konsulent for zoologiske haver og naturvejleder.
Så uanset om du ønsker at stå ansigt til ansigt med isbjørne eller


hvidhvaler, gå på slange fangst i Ugandas vildnis, opleve de fantastiske chimpanser i Tanzania og Uganda eller de majestætiske bjerggorillaer i Rwanda og Uganda eller sanse duften, lydene og det fantastiske scenarie med de store dyrevandringer i Kenya og Tanzania, så er du i trygge og saglige hænder, når Michael med et glimt i øjet guider dig igennem.