Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Motion

Motion Brande Kiropraktik

I samarbejde med Brande Kiropraktik og Ældresagen i Brande kan medlemmer deltage i holdtræning og motion. Man kan allerede nu tilmelde sig på tlf. 97 18 79 13

Lokalafdeling

Brande

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

2076,31 kr.

Hvornår

Alle uger
Mandag kl. 10:00 - 11:00
Torsdag kl. 10:00 - 11:00
Man tilmelder sig til 16 holdtræninger på 8 ugers forløb

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Brande Kiropraktik 97 18 79 13 mail info@brande-kiropraktik.dk

Mødested

Brande Kiropraktik Stationsvej 3. 1.sal

Beskrivelse

 

Der har været rigtig god feedback fra de personer,som har gået på de tidligere hold. Man har fået  mere energi til hverdagen og fået styrket balancen.

Man tilmelder sig et træningsforløb over 8 uger (16gange ialt) 2 gange pr.uge, hvor man træner hver mandag og torsdag fra kl 10.00-11.00.  Der vil være en professionel Instruktør, som vil guide dig igennem de øvelser, som passer netop til dig. Du vil blive testet både før og efter træningen, så det kan ses, om træningen har haft effekt for dig. Træningen vil have fokus på hele kroppen, hvor man vil øge balancen,styrken og kontrollen gennem øvelser og leg i afslappet form. Niveauet vil naturligvis blive tilpasset , så der bliver taget hensyn til hvis man har nogle skader/smerter/ eller lignende.Træningsholdet vil være et sted hvor der er plads til masser af sjov og masser af grin.

For medlemmer af ÆldreSagen er den samlede pris på  cirka 2076,31kr.for 16 træningstimer inklusiv test før og efter forløbet samt adgang til træningssalen i perioden.

Obs.Der er elevator i bygningen.