Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Besøg Brandstation

Virksomhedsbesøget på Padborg Brandstation blev en kæmpe succes, 29 deltagere var mødt op samt 2 fra Brandvæsnet og 2 fra Ambulancetjenesten.

Der blev startet med kaffe som Brandvæsnet var vært ved samt hjemmebag som Else Kiesbye havde bagt i dagens anledning. Herefter fortalte Brandkaptajn Jan og Henrik om arbejdet med at være Brandmand samt hvilken uddannelse det krævede og opgaverne de kom ud for.

Vi fik også fortalt om deres responstider fra alarmen lød og her havde man kun 5 minutter til første bil var bemandet, på trods af at alle var frivillige og enten på arbejde eller hjemme, og første bil skulle være på adressen før der var gået 15. minutter

Efter en orientering om dette og besvarelse af de mange spørgsmål, besøgte vi deres garageanlæg og så de forskellige køretøjer, samt fik en fyldig og god forklaring om deres indretning, imponerende at se hvordan materialet var linet up og vedligeholdt. Der var også demonstration om hvordan man nemmest og hurtigst fik slukket en mindre Brand.

Sluttelig fik vi en forevisning af Ambulancen som har midlertidig Base i Padborg, af 2 Reddere som netop var kommet hjem efter en alarmering.

Brandvæsnet og Ambulancetjenestens personale fortalte meget levende og fyldestgørende om deres virke i det daglige, så det blev en rigtig god dag. Stor tak til Brandvæsnet og Ambulancetjenestens  personale

Sidst opdateret 22.11.2020