Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bornholms Saxofonkvartet: Julekoncert på Rønne Bibliotek

15. december 2021.
Ældre Sagens sidste onsdagsarrangement  i 2021, bød på en dejlig julekoncert i Salen på Rønne Bibliotek med Bornholms Saxofonkvartet.

Bornholms Saxofonkvartet, Rønne Bibliotek (foto: Irene Dunker)

Tekst og foto: Irene Dunker.

Ældre Sagens sidste onsdagsarrangement  i 2021, den 15. december bød på en dejlig julekoncert i Salen på Rønne Bibliotek med Bornholms Saxofonkvartet.
 
Det var fjerde gang kvartetten stillede op for foreningens medlemmer og andre besøgende på biblioteket med en dejlig Julekoncert. De første to år foregik det i bibliotekets aula, men pga. lukning af biblioteket på onsdage, er vi blevet henvist til salen både i 2020 og 2021.
 
25 personer kom forbi og fik en dejlig time sammen med de 4 saxofonister, med Ebbe Torgersen på sopran- og altsax, Lis Pedersen på altsax, Heidi Berggren Petersen på tenorsax og Henrik Jespersen på barytonsax.
 
Bredt repertoire
Der blev spillet et meget bredt repertoire af bla. J.S. Bach, G.F. Händel, W. A. Mozart og J.F. Wade. Endelig en medley af de mest kendte julesalmer og så sluttede vi af med fællessang: Dejlig er Jorden.
 
Som at synge i kor
Vi blev alle meget bevidste om, at det at spille saxofon - er som at synge i kor med flere stemmer. En dejlig eftermiddag som afslutning på årets mangfoldige arrangementer i Ældre Sagen Bornholms regi.
 
Med venlig hilsen 
På vegne af Ældre Sagen Bornholm
Irene Dunker, mob. 5217 9050

Sidst opdateret 01.02.2023