Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Højskolesang i Sct. Klemens Kirke blev en succes

15. oktober 2020.
Det var en stor succes, da Ældre Sagen samlede 30 personer til fællessang i Sct. Klemens Kirke den 14. oktober 2020.

Af Irene Dunker, Ældre Sagen Bornholm
15.10.2020

Højskolesang i Sct. Klemens Kirke - Ældre Sagen Bornholm

Foto: Billedet er fra Ældre Sagens første sangarrangement med Ruth og Titiaan van Gilse ”ved roret” 24. september 2018.

Den 14. oktober 2020 samlede Ældre Sagen 30 personer til fællessang: ”På opdagelse i Højskolesangbogen” i Sct. Klemens Kirke – en stor succes efter mange aflysninger af arrangementer pga. Covid-19 restriktioner for berammede virksomheder mv.

Efterårets sange
Stormen suste i trætoppene deroppe på bakken, men de 30 fandt inden for i varmen og fik en dejlig eftermiddag, fornemmede jeg. Med Joel Pepke Andersen ved pianoet gelejdede Irene Maribo-Mogensen os igennem Højskolesangbogen med aftryk i bla. efterårets sange – nøje udvalgt til dagen. Den sidste halve time var der ønskekoncert, hvor deltagerne kunne komme med ønsker – gerne begrundet.  Der blev sunget til sidste minut.

En dejlig stemning
Med lys i kirkekronerne og lys i stager samt vindens rusken udenfor bredte en dejlig stemning sig i kirken med Joels tryllen på pianoet, hvor vi alle stemte i på bedste vis. Det hele blev afviklet i behørig afstand, som det foreskrives.

Næste sangarrangement er onsdag den 11. november 2020, hvor vi håber der er endnu flere, der finder vej til Sct. Klemens Kirke. 

På musikgruppens vegne
Irene Dunker
Tlf. 5217 9050

Sidst opdateret 01.02.2023