Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Underholdning

Kære Larsen koncert

Kære Larsen - er titlen på en af 2023’s mest spektakulære tournéer. Glæd dig! Inviter venner og familie med til koncert, og glæd jer til en stor oplevelse med Kim Larsens musik tilsat 14 personers stort strygerensemble. Danmarksturné med Anders Munch & Broderskabet.

Lokalafdeling

Bornholm

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

325 kr., 25 % rabat er fratrukket (inkl. 10 kr. billetgebyr).

Hvornår

07.10.2023 kl.20.00-22.50

Tilmelding

Link til billetkøb (siddepladser) nederst på siden.

Mødested

Aakirkeby-Hallerne, Grønningen 3, 3720 Aakirkeby

Beskrivelse

Kim Larsen kunne noget helt enestående - Han kunne samle dig og mig – hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed – Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle.

Du har garanteret din helt egen Kim Larsen favorit sang, som måske giver dig minder om din ungdom, sangen der binder dig og din kærlighed sammen. Kim Larsen sangen du præsenterede for dine børn. Minder om dine kære, der ikke er her mere – og du kunne sikkert blive ved med mange flere eksempler.

Kom og syng med på alle de udødelige klassikere når Anders Munch med sit store orkester, herunder 14 strygere, hylder vores allesammens meget savnede nationalskjald. Få gåsehud når Drømmestrygerne følsomt understreger, at der med Kim Larsens skønne melodier er skabt noget, som til evig tid vil binde os danskere sammen.

Trubaduren og guitaristen Anders Munch og bandet Broderskabet har siden 1995 underholdt tusindvis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolins omfattende musikalske repertoire.

I 2023 får Anders Munch og Broderskabet følgeskab af Drømmestrygerne – 14 professionelle musikere fra landets symfoniorkestre. Det giver musikken helt nye dimensioner. Ja, det giver gåsehud på armen, for man både føler og mærker musikken på en meget mere intens måde.

Anders Munch har i 2022 skrevet en smuk hyldestsang til Kim Larsen som hedder "Kære Larsen", som også er navnet på denne turné, som Anders Munch har undfanget idéen til.

Overskuddet går til udsatte børn, unge og voksne samt ensomme ældre. Når du køber din billet, er du også med til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og voksne samt ensomme ældre. Læs mere på www.andersmunch.dk og www.bordogstol.dk.

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% i rabat på billetten – det gælder også, når du bestiller billetter til dine venner og familie.

Medlemmerne i Ældre Sagen Bornholm, skal indtaste koden ÆS2023 og så giver det automatisk 25% rabat på billetterne.

Køb billet her (siddepladser)

Kontaktperson ved Ældre Sagen Bornholm
Irene Dunker, tlf. 52 17 90 50 mellem 8-9