Pleje- og aktvitetscenter Hørgården

Pleje- og aktivitetscenter Hørgården

Fredag, den 8. november mødtes lokalafdelingens formandskab med ledelsen af Plejecenter Hørgården for en fortsat drøftelse af muligheden for et udvidet samarbejde mellem Plejecentret og lokalafdelingen.

Plejecenter Hørgården fremstår efter om- og nybygningen som et meget attraktivt sted - ikke blot for beboere og medarbejdere; men som et nyt spændende samlingssted for lokalområdet - for hele Amager2300. Plejecenter Hørgården har plads til og har inviteret Ældre Sagen Amager2300 til at oprette aktiviteter og afholde arrangementer på centret. 

Vores IT-café hver tirsdag fra kl. 10-12 fortsætter selvfølgelig. En af de første nye aktiviteter i Plejecenter Hørgården bliver formodentlig et tilbud til de 15 medlemmer, som i dag står på venteliste til motion- og styrketræning i Bomi-Parken. Vi talte om et tilbud mandag formiddag som en mulighed.

Centerets imødekommenhed og dets mange muligheder løser umiddelbart et af lokalafdelingens helt store problemer. Manglen på lokaler. Ud over motions- og styrketræning er der mulighed for at dyrke linedance og gymnastik. Der er mulighed for kreative aktiviteter, som f.eks. kunstmaling o.lign., og der er plads til at afholde arrangementer som foredrag med og uden musikalske indslag.

For at de mange nye muligheder kan blive til konkret glæde og gavn for medlemmerne er jagten på frivillige, som vil påtage sig de nødvendige roller som instruktør, holdleder og lign. gået ind.

Har du lyst at være med bedes du i første omgang skrive lidt om dig selv, dine kvalifikationer og dine ønsker og sende det til vores mail. 

Skrevet 9.11.2019

Sidst opdateret 28.08.2021