Motion

366 Petanque

Vi spiller normalt hver mandag i sæsonen, som begynder første mandag i maj og slutter senest ultimo september. I 2020 begynder vi dog den 1. juni. Baner anlægges så krav til afstand og max. deltagerantal kan overholdes. Se mere på hjemmesiden.

Lokalafdeling

Amager2300

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Mandag kl. 10:00 - 12:00
Slutdato: 28.09.2020
Sæsonen går fra 1. maj til ind i september.

Tilmelding

Ikke nødvendig

Mødested

Kastrupfortet neden for restauranten

Beskrivelse

Så har Ældre Sagen givet grønt lys til at der kan gennemføres udendørs aktiviteter pr. 1. juni. Det siger vi "Ja tak til".


Der er dog tilknyttet følgende betingelser: 2 meter mellem deltagerne og max. 10 personer samlet (betingelserne vil være gældende hele sæsonen).


Derfor vil der blive nogle ændringer i forhold til hvordan vi ellers har afviklet vores kampe. Der bliver 4 meter afstand mellem 2 baner - så vi kan få lidt luft mellem spillerne.
Med hensyn til begrænsningen på max. 10 personer - bliver der lavet 2 gange 2 baner forskellige steder på grus arealet ... og skulle vi blive mere end 16 deltagere, så bliver der bare lavet en eller to baner mere.
Jeg krydser mine fingre for, at alle vil tilstræbe at overholde reglerne - så vi kan få afviklet nogle spændende kampe - og på trods af lidt afstande, kan få et hyggeligt socialt samvær.


Da fællesspisning efter en turnering ikke bliver muligt - og vi nu kommer i gang en måned senere - bliver der kun én turnering i løbet af sæsonen. Formodentlig i august.
Som følge af dette falder prisen markant, nemlig helt ned til 40 kr., som jo vil gå super-flotte gevinster.