Rejser og ture

Rejse til Madeira EKSTRA TUR den 23. februar til den 1. marts (VENTELISTE)

I samarbejde med Århus Charter har vi planlagt denne spændende rejse til Madeira. Vi skal bo på Hotel Four Monumental 4 ****med halvpension. Der er arrangeret 3 udflugter inkl. frokost. Pris kr. 6.675,- + evt. Enkeltværelsestillæg kr. 1.800,-.

Lokalafdeling

Vejle-Jelling

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

6675 kr., Pris per person i dobbeltværelse eller 1— vær. lejlighed

1800 kr., Enkeltværelsestillæg: (Begrænset antal.)

600 kr., 2—vær. lejl. Tillæg pr./prs. (Begrænset antal.) (Ved 3-4 personer i lejligheden er der intet tillæg

Hvornår

Startdato: 23.02.2020
Slutdato: 01.03.2020

Tilmelding

Tilmelding til: Tage Jensen tlf. 75 82 34 49 Mail: uranusvej@mail.tele.dk Efter princippet ”først til mølle”

Mødested

Borgvold i Vejle

Beskrivelse

Rejseinformation


 


 Prisen inkluderer


Bustransport fra Vejle/Århus Lufthavn t/r. Flyrejse t/r med mad ombord, 20 kg bagage/5 kg håndbagage, bustransport lufthavn-hotel t/r, hotelophold med halvpension, de 3 anførte udflugter inkl. frokost på heldagsturene samt bidrag til rejsegarantifond. Turhjælper fra Ældre Sagen.
På rejsemålet benyttes Århus Charters dygtige danske rejseledere.  Evt. øvrige entréer er ikke inkl.


 Hotel Four Views Monumental


4****http://www.aarhuscharter.dk/rejsemaal/madeira/funchal/four-views-monumental
Fin beliggenhed i hjertet af lido-området. Solterrassen ligger i 3. sals højde, hvilket giver en flot udsigt ud over byen og havet. Stor opvarmet swimmingpool, børnepool og poolbar. Indendørs findes der også en swimmingpool, et lille wellnesscenter,  leje af pool håndklæder i receptionen. De fleste aftener er der underholdning i hotellets hyggelige bar. Indkvartering er enten i gode dobbeltværelser eller 1- værelses lejligheder. Alle med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition og balkon.


Madeira har været det foretrukne rejsemål i vintermånederne for mange nordeuropæere siden 1800-tallet, bl.a. på grund af sit behagelige, lune klima og sin overdådige frodighed. Den eroderede, vulkanske aske har givet frugtbar grobund for øens mangeartede plantevækst af såvel tropiske som subtropiske vækster med et farvestrålende blomsterhav og en mængde spændende frugter. Madeira byder på dejlige byer, spændende seværdigheder, lunt badevand og mange muligheder for oplevelser. Her er aldrig koldt og aldrig for varmt! Det behagelige klima medvirker til, at man året rundt kan nyde godt af Madeiras natur.


1. dag. Afrejse fra Danmark


Der arrangeres bus fra lokalområdet til Århus Lufthavn (Tirstrup) t/r. Bussen sponseres af Ældre Sagen ved mere end 30 deltagere.
Afgang fra Borgvold i Vejle. Tider oplyses senere.


Der er mad ombord på flyet fra Danish Air Transport ( DAT) t/r, og I har mulighed for at tilkøbe ekstra benplads eller specielle sæder.
I Funchal bliver I budt velkommen af Århus Charters dygtige, danske rejseledere, der følger med på hotellet og vil være behjælpelige hele ugen.Der vil blive afholdt et velkomstmøde første eller anden dag, hvor ugens program bliver præsenteret.


Vi skal bo på det 4**** Hotel Four Views Monumental med 1/2 pension.
Hotellet har en fin beliggenhed i hjertet af lido-området. Solterrassen ligger i 3. sals højde, hvilket giver en flot udsigt ud over byen og havet. Her findes en stor opvarmet swimmingpool, børnepool og poolbar. Indendørs findes der også en swimmingpool, et lille wellnesscenter, hvor der mod betaling er mulighed for massage. og skønhedsbehandlinger samt et fitnesscenter. Der tilbydes leje af pool håndklæder i receptionen. De fleste aftener er der underholdning i hotellets hyggelige bar. Gode muligheder for indkøb. Restauranter og barer i nærområdet. På Monumental er der gratis trådløst internet. Vi gør opmærksom på, at internettet i Portugal har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Indkvartering er enten i gode dobbeltværelser eller 1- værelses lejligheder. Alle med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition og balkon.


 


Udflugt 1- Introduktionstur - Funchal bytur. 1/2 dag
Vi oplever hovedbyen Funchal . Kombineret bus og til fods. Vi starter i den gamle bydel, med de interessante historiske bygninger og monumenter. Snævre gyder fra det 15. århundrede, Vi slår et smut ind på det store marked, Mercado dos Lavrodores, hvor der altid er masser af liv. Gå ikke glip at fiskemarkedet. Turen afsluttes i et vinhus, hvor der prøvesmages et par af de gode Madeira vine.


Udflugt 2– heldagstur på det sydvestlige Madeira
Vi kører mod Câmara de Lobos, en charmerende fisker landsby, der bl.a. har inspireret Winston Churchill i hans malerier. Charmerende bugt med farverige, små fiskerbåde. Undervejs passerer vi terrasser med bananplantager og vinmarker. Den 580 m. høje klippe,  Cabo Girão, direkte ned til havet bliver næste stop. Imponerende og frygtindgydende! Vi fortsætter til Ribeira Bravo, videre til Paul da Serra plateauet, der minder om det skotske højland. 1500 m. over havet. Omkring hvalstationen Porto Moniz (i brug frem til 1980) er det tid til frokost.. Efter frokost, køres langs den vilde og ugæstfrie nordkyst med de mange vandfald til Encumeadapasset i 1007 m. højde. Og derfra tilbage til hotellet . Inkl. frokost med drikkevarer.


 
Udflugt 3 – 1/1 dag på det nordlige Madeira
Det 3. højeste punkt på Madeira, Pico do Arieiro på 1.810 m bliver 1. stop på turen. I klart vejr med en udsigt over stort set hele øen. I naturparken Ribeiro Frio, ”den kolde flod” bliver der mulighed for at gå til udsigtspunktet ”Balcões”, inden vi fortsætter til Santana, hvor vi besøger et af de karakteristiske  stråtækte, trekantede huse i blåt, rødt og hvidt. Her får vi frokost. Derefter fortsætter de fantastiske naturoplevelser, når vi ved nordkysten passerer Penha d'Águia (Ørneklippen) og krydser mod syd til et mere tørt landskab med andre farver. I kontrast til resten af Madeira. Dagens sidste stop er ved Machico, hvor de første opdagelsesrejsende gik i land i det 15. århundrede.
Mættet af oplevelser går turen nu tilbage mod Funchal og vores hotel. Inkl. frokost med drikkevarer.


 8. dag. Hjemrejsedag
Afsked med herlige Madeira. Vi bliver igen kørt til lufthavnen, hvor flyet afgår mod Tirstrup. Her venter bussen, der bringer os retur til opsamlingsstederne.Husk :
Ved tilmelding at oplyse jeres navn, som det står i passet inkl. mellemnavne. Oplys også telefonnr., adresse og evt. e mail.
Mulighed for afbestillingsforsikring. ( ca. kr. 195,-)
Mulighed for at tilkøbe rejseforsikring.
Mulighed for at bestille bestemte pladser på flyet mod betaling.
Husk det blå EU sygesikringskort.
Valuta er €, da Madeira er portugisisk og dermed med i EU.


 


 


Hotel Four Views Monumental


                                                   arrangerer denne rejse for


                                                   Vejle Jelling.


Rejsen præsenteres på Domus den 21.11. 2019 kl 10:00
Tilmelding senest 25.11. 2019 til
(dog efter "først til mølle")


                                                   
8000 Aarhus C
www.aarhuscharter.dk


Tage Jensen


Tlf.:                       75 82 34 49


Mail:                     uranusvej@mail.tele.dk
                       


                             Marselisborg Havnevej 36
                             8000 Aarhus C
                       
www.aarhuscharter.dk
                               
                        


Rejseplan & Udflugter


Cabo Girão


                                            Madeira


                                                         16.02—23.02. 2020


                                                         Medlem af Rejsegarantifonden.


                                                          nr. 466


3 udflugter inkluderet


Funchal. Blomsterfestival


Câmara de Lobos