Hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen.
Hjælp og vejledning

Som frivillige i Ældre Sagen kan vi give dig en række muligheder for hjælp og støtte i hverdagen. Her er en liste over de muligheder der er her i lokalafdelingen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen.

 

Socialhumanitære tilbud

Ældre Sagen (Vallensbæk) tilbud med socialhumanitære aktiviteter

 

Den gode kammerat – nyt projekt for mænd over 60 år 

Vallensbæk Kommune tilbyder i samarbejde med Ældresagen og Menighedsplejen, et forløb for mænd over 60 år, som føler sig uønskede alene. Den Gode Kammerat er et projekt hvor mænd støtter hinanden som kammerater.

Vi søger både deltagere og frivillige.

 

Som deltager: Du føler dig uønsket alene, og ønsker derfor at indgå i et kammeratskab med en anden. Måske er der sket ændringer i dit liv, som gør at du er “løbet tør for kammerater”, og nogle at tilbringe din tid med.

Som frivillig: Du kender værdien af et venskab, og vil gerne give de værdier videre til ligesindede. 

I aftaler selv, hvor og hvor ofte I vil mødes, men udgangspunktet er cirka en gang om ugen. I beslutter i fællesskab, hvad I har lyst til at foretage jer sammen. 

Kan du genkende oplevelsen af at være uønsket alene, og ønsker du at gøre noget ved dette? Eller er du interesseret i at høre mere om dét at være frivillig? Så skal du blot kontakte projektleder, Tine Lemvigh, for at høre mere. 

Kontakt 

Projektleder Tine Lemvigh:  

  • Telefon 51 54 60 39  

  • Mail til@vallensbaek.dk 

  • Læs mere på Vallensbæk kommunes hjemmeside www.vallensbaek.dk/dengodekammerat