Hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Ulfborg-Vemb

Frivillige i Ældre Sagen kan give dig en række muligheder for hjælp og støtte i hverdagen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen. I Ulfborg-Vemb har vi ikke så mange frivillige til at yde hjælp. Hvis der er behov for yderligere hjælp, vil vi prøve at finde nogen, som kan klare det.

Nu har vi en Handy mand, som kan skifte pærer, flytte og opsætte  malerier og andre småting, som man ikke kan få en håndværker til. Det er ikke en erstatning for hjemmehjælp eller hjemmeservice, det er der mange private firmaer, som kan klare. Hvor der også er mulighed for at få skattefradrag, når man bruger dem.

Kontakt Preben Schmidt, 29 70 20 82

 

 

Du kan få hjælp, hvis du har problemer med din computer, tablet "iPad" eller smart-phone "iPhone", enten i dit hjem eller du kan komme med dit apparat. Det er på brugerniveau, at jeg kan hjælpe. Der kan være noget teknisk, som jeg ikke kan klare.  Der betales 50 kr. for et besøg samt kørsel ca. 2 kr. på km.

Hjalmar Nielsen, 30645866