IT og Teknologi

Her kan du se hvilke IT områder du kan få hjælp til.
Bortset fra IT Cafeen hvor du bare møder op skal tilmelding foregå til kontoret

Praktisk brug af enten Smartphone, Tablet eller Bærbar Computer

Tag med til Din barndoms gade, Operahuset i Sydney eller Niagara vandfaldet, ja, lige hvor du vil hen! Kurset kører 4 fredage i hver måned kl. 10-12. På kurset kommer vi rundt i brugen af de fleste Google programmer - herunder bl.a. bestilling og levering af dagligvarer, samt andre køb via internettet,

Tilmelding til kontoret, max. 6 personer, pris 50 kr.

 

Android-Tablet/-mobil-undervisning

4 torsdage i hver måned kl. 10.00-12.00 Kurset har til formål at gøre dig fortrolig med din enhed, og giver dig også mulighed for at se dybere på de apps/programmer som du måtte ønske. Tilmelding til kontoret: Max 6 personer. Pris: 50,00 kr.

 

iPad-/iPhone undervisning

4 onsdage hver måned kl. 10.00-12.00 Kurset har til formål at gøre dig fortrolig med din enhed, og giver også mulighed for at se dybere på de apps/programmer som du måtte ønske. Max. 6 personer Tilmelding til kontoret Pris 50,00 kr.

 

IT-Café'en

Hver tirsdag kl. 1400-1600. I postkassen Amager Landevej 71 Her kan du gratis få hjælp til at få løst et teknisk problem eller noget der driller dig på din computer, tablet eller mobil telefon. Tilmelding er ikke nødvendig, du møder bare op med din enhed.

 

Personlig IT instruktør

Har du IT udfordringer du ønsker hjælp til, og som vi ikke har et kursus til, eller vil du blot have dit eget Personlige kursus, kan vi tilbyde dig individuel instruktion efter dine ønsker. Instruktionen er på 2 timer med en af vore instruktører. 

 

IT- og PC-handymann

I eget hjem. I Ældre Sagen har vi nogle ildsjæle, der er gode til at udføre de fleste IT- og PC- reparationer. Henvend dig til kontoret og forklare problemet - du vi derefter blive kontaktet af en udkørende it-kyndig. Det er gratis -men udgifter til materialer skal du selv betale

 


Sidst opdateret 02.05.2020