It

Internet-café i St. Heddinge

Aflyst indtil videre, opstart offentliggøres i StevnsbladetEn underviser vil være til stede som kan hjælpe dig. Vi yder også hjælp til tablets, iPhones og Android telefoner, samt Windows telefoner. Under hensyntagen til de gældenderegler for anvendelse af værnemidler.    

Lokalafdeling

Store Heddinge

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 09:30 - 12:00

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig;

Mødested

Egestræde 14, Kælderen, 4660 StHeddinge

Beskrivelse

 I Netcafeen kan man komme hver tirsdag formiddag med sin bærbare computer og få hjælp til alt vedr. Windows 10, mailprogrammer, internetbrowsere, antivirusprogrammer og stifinder.


Tablets, iPhones og andre telefoner kan der også ydes hjælp til i begrænset omfang.


Der hjælpes med erhvervelse af rejsekort, brug af NemID, E-Boks m.m.


Har du ikke før prøvet at sidde ved en computer/tablet, så kom og prøv.  Der er kyndig og rolig vejledning. Måske er det også noget for dig. 


Kan du ikke komme til os, kommer vi til dig.


Rejsekortet:


Få hjælp til at få et rejsekort ved henvendelse i Netcafeen fra kl. 9.30.


Forudsætninger: Du skal have et dankort/visakort og en mailadresse.


  


I forbindelse åbningen skal følgende regler overholdes efter gældende regler fra Ældre Sagen og Sundhedsmyndighederne.Der må KUN være maks. 5 hjælpere og 5 gæster i lokalet ad gangen.
Inden du kommer ind i lokalet, skal du spritte dine hænder af.Er der mere end 5 hjælpere og 5 gæster i lokale bedes du tage plads på en af stolene i gangen og vente på at du bliver kaldt ind.Der er en speciel flaske med håndsprit til gæster og en til IT – Frivillige.
Der ligger handsker og mundbind til vores gæster, hvis de ønsker dette.Vi glæder os meget til at modtage gæster under ovennævnte vilkår.