Demensansvarlig

I lokalafdelingen har vi en demensansvarlig, som er tovholder for vores indsats for mennesker med demens og deres pårørende. Den demensansvarlige har en grundlæggende viden om demens. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du kan bruge vores demensansvarlige til.

Lokalafdelingens demensansvarlige er:

Kirsten Thaarup, tlf. 40 91 66 83, e-mail: kthaarup@hotmail.com

Aktiviteter og rådgivning

Vores indsats på demensområdet dækker ikke kun Alzheimers, men også alle de sygdomme, der kan medføre, at en borger bliver dement. Den demensansvarlige har overblik over de aktiviteter og den hjælp, demente og deres pårørende i Rudersdal Kommune har til rådighed, og har også overblik over, hvor man kan henvende sig med problemer, frustrationer og spørgsmål - ikke kun når en demensdiagnose er stillet, men også inden, den er stillet.

Kontaktperson

Du kan altid kontakte vores demensansvarlige, hvis du har spørgsmål f.eks. om mulighederne for at deltage i cafémøder eller aktiviteter og lignende.

Den demensansvarlige har også kontakt til Ældre Sagen Danmark, som kan hjælpe med overordnede spørgsmål og stille konkret viden til rådighed.

På Ældre Sagens hjemmeside finder du desuden en guide til det at være pårørende generelt. Guide for pårørende.

Lokalt samarbejde

Vores demensansvarlige samarbejder med kommunen, kommunens plejehjem og andre lokale organisationer. På den måde kan vi yde den bedst mulige støtte og vejledning til gavn for dig.

 

Sidst opdateret 02.09.2019