It

20222 Windows 10 er for alle - også begyndere

Windows 10 er let at lære at bruge. Vi viser dig, hvordan du gør Windows 10 overskuelig og nemt at finde rundt i. Vi gennemgår, hvad du finder på de forskellige skriveborde, og hvordan du bruger dem.

Lokalafdeling

Rudersdal

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Kurset er over to dage, nemlig: 23. og 25. november.
kl. 10.30 - 13.30

Mødested

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, område B, IT lokalet, 2840 Holte.

Beskrivelse

Indstillingerne i Windows 10 bliver nemme at bruge for dig efter kurset, og det går hurtigt op for dig, at indstillingerne er systematisk bygget op og derfor lette at finde.


Vi fortæller også noget om, hvordan du bevæger dig sikkert på internettet.


Alt præsenteres på en Windows-computer, og du vil på din egen maskine gennemgå de fleste af funktionerne og downloade en App fra Microsoft Store.


Medbring en opdateret Windows 10 PC og adgangskoder. (Fuldt opladet)


Tilmelding: På www.aeldresagen.dk/rudersdal, IT-kurser – tryk på “Læs mere” og klik på det ønskede kursus. Tryk på Tilmeld. Er du medlem sætter du en markering der, indtaster medlemsnummer og fødselsdato og trykker på “Hent oplysninger”. Er du ikke medlem sætter du en markering der og indtaster de ønskede oplysninger. Har du en mailadresse, vil vi godt bede om, at du også indtaster den, så kan vi nemt få fat i dig, hvis vi må flytte kurset.


Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail fra os.


Framelding: Bliver du forhindret i at møde op, bedes du sende en mail til aes@outlook.dk eller ringe til vort kontor på tlf. 30 34 38 24.


Medbring en opdateret Windows 10 PC og adgangs-koder. (Fuld Opladt)


Kontaktperson: Carsten Thaarup, tlf. 40 57 67 81 og mail: thaarup@live.dk