Underholdning

Hold dig løbende orienteret om Fredagsmatines arrangementer

Ældre Sagens i Rudersdals MUSIKNETVÆRK arrangerer FREDAGSMATINE 6 gange årligt, en fredag eftermiddag fra kl. 14:00 – 15:30 Her kan du tilmelde dig løbende orientering om de enkelte arrangementer.

Tilmeldingsfrist 01.01.2021 kl. 08.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Rudersdal

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Hveranden måned en fredag eftermiddag
kl. 14.00 - 15.30

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Rønnebærhus, Rønnebærvej 15, 2840 Holte.

Beskrivelse

 


Du kan læse mere om de enkelte arrangementer på vores hjemmeside aeldresagen.dk/rudersdal i rubrikken "Underholdning"


En fredagsmatine vil normalt vare cirka 90 minutter og omfatte rytmisk musik, fællessang og indslag med inviterede gæstesolister, såvel lokale amatørmusikere som ditto fra andre distrikter i Danmark.


Der serveres en kop kaffe og en småkage, deltagelse er gratis for alle, men tilmelding er nødvendig, der kan maksimalt være 27 deltagere og pladserne tildeles efter ”først til mølle”-princippet.


Ældre Sagens MUSIKNETVÆRKET er et stadig voksende netværk af amatørmusikere, som enten har optrådt på en FREDAGSMATINE, eller som har hørt om aktiviteten og fremover vil se positivt på en invitation som gæsteoptræder. MUSIKNETVÆRKET tilbyder endvidere jævnligt musikarrangementer til kommunens ældreinstitutuoner.


Har du endnu ikke tilmeldt dig til information om kommende Fredagsmatine arrangementer, så kan det gøres ved at trykke på den røde knap tilmeld.