Bliv medlem af Ældre Sagen

Ældre Sagen Roskilde arbejder ikke blot for at føje år til livet, men også for at føje liv til årene, så ældre kan få en aktiv og meningsfyldt hverdag.

Et medlemskab af Ældre Sagen handler ikke kun om alder - man kan blive medlem fra man er 18 år!
Som medlem hos os ved du, at der nogen, som kæmper for dig og din fremtid.
Vi blander os i den politiske debat og presser hele tiden på for bedre vilkår, så de, der har brug for det, får bedre pleje, omsorg og tryghed. 

Medlemskab af Ældre Sagen giver glæde i dagligdagen – uanset alder – for der er både gode oplevelser i vente og penge at spare!
Ældre Sagens magasin, som udsendes til alle medlemmer 6 gange årligt, indeholder spændende artikler og masser af gode medlemstilbud og fordele for dig fra Ældre Sagens mange samarbejdspartnere inden for erhvervslivet.
Og i magasinets tillæg, "Det Sker" omtales de mange lokale aktiviteter, man som medlem kan deltage i.

Ældre Sagen Roskilde udsender desuden eget lokalprogram én gang årligt (i juli måned). Dette indeholder alle lokalafdelingens mange aktiviteter og tilbud, og det omdeles til alle lokalafdelingens  mere end 9.500 medlemmer af frivillige blandt medlemmer.  Kun på denne måde er det muligt for lokalafdelingen at udsende lokalprogrammet, da en postomdeling ville løbe op i omkr. 200.000 kr. 

Læs mere om Ældre Sagen Roskilde på hjemmesidens forside under emne-indgangene STØTTE OG VEJLEDNING og OM ÆLDRE SAGEN ROSKILDE.

Bliv medlem og styrk derved Ældre Sagen Roskildes arbejde med at yde støtte og vejledning til svage ældre medborgere!

Indmelding:  Se nedenfor.

Sådan gør du
Bliv medlem – Det koster 135 kr./halvår.

Har du ikke en e-mail, eller ønsker du ikke at oplyse din e-mail, så ring til medlemsservice på telefon 33 96 86 89 for at blive medlem. Vi bruger din e-mail til at bekræfte din tilmelding og holde dig opdateret om dit medlemskab.

Fødselsdato

For at Ældre Sagen kan søge offentlige midler kræver myndighederne, at vi kender din fødselsdato.

Er i to personer i husstanden?

Så kan I tegne et familiemedlemskab for kun 220 kr. per halvår. Det giver jer mulighed for, at I begge kan benytte jer af alle medlemsfordelene.

Fødselsdato*
Nyheder

Ældre Sagen må gerne kontakte mig på e-mail med nyheder og medlemstilbud. Denne service kan til en hver tid afmeldes igen.

VÆLG BETALINGSMETODE
Persondata*
Sikkerhedskontrol*

Indtast bogstaverne nedenfor

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Hent ny Afspil lyd